Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 20

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Er komt opnieuw een beetje leven in de brouwerij in het serielandschap op de Vlaamse televisie. Zelfs de Nederlandse kijkers kunnen deze week via Canvas een serie meepikken die tot op heden alleen maar via streamingdiensten te bekijken was. Als het dan nog gaat om een reeks die heel wat furore maakte het voorbije jaar, zal dat er dan ook voor zorgen dat er morgen heel wat mensen voor de buis zullen zitten om de eerste aflevering van The Handmaid's Tale te bekijken. De rest van de week is er ook dagelijks minstens een serie die start, al dan niet in herhaling. Veel kijkplezier en tot volgende week.

15 mei
20.35 – 2 Sterren Restaurant – Seizoen 1 (VTM)
22.55 – The Handmaid's Tale – Seizoen 1 (Canvas)

16 mei
22.25 – Madam Secretary (H) – Seizoen 1 (Vijf)

17 mei
22.25 – Vijf Tinten Verder (H) – Seizoen 1 (Vitaya)

18 mei
22.05 – Tutankhamun – Seizoen 1 (Eén)

19 mei
20.40 – The Lawyer – Seizoen 1 (Canvas)
22.40 – Broeders – Seizoen 1 (NPO 2)

20 mei
23.10 – Moordvrouw – Seizoen 5 (VTM)

21 mei
21.20 – Wereldkampioenen – Seizoen 1 (Eén)

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
Vandaag, 10:00
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
Vandaag, 09:00
De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Gisteren, 14:00