Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 18

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Het wordt weer een rustig weekje in serieland op de Vlaamse Televisie. De komende dagen staat er met de uitzending van het tweede seizoen van het Duitse Babylon Berlin maar één echt interessant nieuw seizoen in de programmering. Wie een abonnement heeft op Play More kan dat tweede seizoen integraal bekijken op de series-zender van de groep.

2 mei
00.10 – Baskets – Seizoen 2 (Q2)

6 mei
15.00 – Babylon Berlin – Seizoen 2 (Play More Series)
22.00 – Ex on the Beach: Double Dutch – Seizoen 3 (MTV)

7 mei
23.00 – American Odyssey – Seizoen 1 (Q2)
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De immens populaire en bejubelde serie Breaking Bad krijgt een film en Aaron Paul zal de hoofdrol spelen.
Vandaag, 11:08
Acteur Michael Shannon krijgt een hoofdrol in de pilot van een serie over de Los Angeles Lakers uit de jaren 80. Het is een project van de zender HBO.
Vandaag, 10:00
Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt. De nieuwe streamingdienst begint in Nederland op 12 november, gelijktijdig met de Verenigde Staten en Canada.
Vandaag, 09:00
NBC laat een serie maken van de film uit 2001 van Miramax Serendipity met John Cusack en Kate Beckinsale in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
USA Network heeft een premièredatum aangekondigd voor het eerste seizoen van Treadstone en een startdatum voor het tweede seizoen van The Purge.
Gisteren, 15:00
Een boek van Søren Sveistrup is in Nederland uitgebracht als Oktober. Netflix gaat er de miniserie The Chestnut Man van maken.
Gisteren, 14:00