Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC kondigt premièredatum aan van Marvel's The Inhumans en aantal afleveringen voor Scandal

ABC kondigt premièredatum aan van Marvel's The Inhumans en aantal afleveringen voor Scandal

Marvel's The Inhumans hoort premièredatum en het laatste seizoen van Scandal hoort hoeveel aflevering het krijgt.

De officiële premièredatum is vastgesteld; Op 1 september zal het eerste hoofdstuk van Marvel's Inhumans te zien in de Imax-bioscopen in Amerika en op 29 september (dat was eerst 26 september) zal de serie in première gaan bij ABC. In de langverwachte Marvel's The Inhumans zal het nooit eerder vertelde, epische avontuur vertellen van Black Bolt en de koninklijke familie, zoals ze geïntroduceerd zijn in de Marvel-comics van The Fantastic Four door Stan Lee en Jack Kirby.

In Marvel's Inhumans spelen onder andere Anson Mount als Black Bolt, Iwan Rheon als Maximus, Serinda Swan als Medusa, Eme Ikwuakor als Gorgon, Isabelle Cornish als Crystal, Ken Leung als Karnak, Ellen Woglom als een nog niet bekendgemaakt karakter, Sonya Balmores als Auran en Mike Moh als Triton.


Het allerlaatste zevende seizoen van Scandal krijgt achttien afleveringen. Dat zijn er twee meer dan het zesde seizoen. Die werd namelijk terug geschaald van 22 afleveringen naar zestien in verband met de zwangerschap van hoofdrolspeelster Kerry Washington (foto). Het allerlaatste zevende seizoen zal ergens in de herfst van 2017 van start gaan. Helaas heeft ABC nog geen uitzendschema bekendgemaakt voor het nieuwe herfstseizoen.

Ga jij kijken naar The Inhumans? Vind je het jammer dat Scandal er mee stopt?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 28 juni 2017, 14:42
ik wil graag als serie begind
Sproet2jes
Sproet2jes 28 juni 2017, 18:39
Nee vind t niet jammer dat Scandal stopt. Anders vallen ze in herhalingen, denk ik. T is mooi geweest zo ..;)
Log in om een reactie achter te laten