Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Syfy zomerschema 2017

Syfy kondigde het uitzendschema aan van aanstaande zomer, met één nieuwe en vijf terugkerende series.

Op 14 juni gaat de nieuwe Syfy horror-/dramaserie Blood Drive in première. Blood Drive vindt plaats in een dystopische toekomst waar een voormalige politieagent (de laatste goede in Los Angeles), Arthur Bailey (Alan Ritchson, Blue Mountain State), wordt gedwongen om mee te doen in een bizarre crosscountry dodenrace. En zijn enige hoop op overleven is de gevaarlijke femme fatale Grace (Christina Ochoa, Animal Kingdom). O ja, vergeet niet de auto te tanken… deze rijden op menselijk bloed! De serie Blood Drive is gemaakt in de traditie van originele grindhouse films en is gedrenkt in een hoog-octaan gehalte van chaos en is maar net goedgekeurd om op de televisie te mogen laten zien.

Naast de nieuwe serie Blood Drive zijn er ook een film en een live event gepland deze zomer bij Syfy. Hieronder het schema zoals Syfy die heeft aangekondigd;

Vrijdag 19 mei
20.00 - 12 Monkeys – Seizoen 3

Vrijdag 9 juni
21.00 – Dark Matter – Seizoen 3
22.00 – Wynonna Earp – Seizoen 2

Dinsdag 13 juni
21.00 – Face Off – Seizoen 12

Woensdag 14 juni
22.00 – Blood Drive – Serie première

Vrijdag 30 juni
20.00 – Killjoys – Seizoen 3

Donderdag 20 juli tot en met Zaterdag 22 juli
Live from Comic Con in San Diego

Zondag 6 augustus
20.00 – Sharknado 5 (werktitel)

Wat ga jij volgen bij Syfy deze zomer?


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_crix
11 apr 2017 07:20 -
Dark matter.Super
Reageer

Laatste nieuws