Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Greenleaf aangekocht door Netflix, datum voor tweede seizoen Love

Greenleaf aangekocht door Netflix, datum voor tweede seizoen Love

Vanaf 3 maart zal de OWN dramaserie Greenleaf wereldwijd te zien zijn bij Netflix. Niet alleen is Greenleaf van het Oprah Winfrey Network, Oprah speelt er zelf ook in mee. Op OWN trok het eerste seizoen van Greenleaf, dat op 24 mei 2016 in première ging, gemiddeld 3 miljoen kijkers. Het eerste seizoen kreeg niet zulke goede recensies omdat het voorspelbaar en saai zou zijn. Toch werd er door OWN een tweede seizoen besteld.

Greenleaf volgt de familie van bisschop James Greenleaf. James Greenleaf staat aan het hoofd van een grote kerkgenootschap. De Greenleafs lijken de ideale rolmodellen, maar achter de schermen zijn er de nodige schandalen en geheimen. Ook de kerk kent zijn geheimen. Het tweede seizoen van Greenleaf gaat op 15 maart van start bij OWN.


Maar er is meer nieuws van Netflix. Het tweede seizoen van de komedieserie Love gaat op 10 maart aanstaande van start bij de streamingdienst. Love is een serie dat een koppel volgt die moet navigeren door de vreugdes en vernederingen van intimiteit, toewijding, liefde en andere dingen die zij hadden gehoopt te vermijden.


Heb jij Greenleaf al gezien? Zo nee, ga je dan naar Greenleaf kijken via Netflix?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

tweemaalh
tweemaalh 27 januari 2017, 16:38
Love vond ik best een amusante serie. Ik ben benieuwd naar het tweede seizoen!
Log in om een reactie achter te laten