Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC midseason start- en premièredatums en meer ABC nieuws

ABC heeft het midseason-schema bekend gemaakt en de alfabetzender had nog meer te vertellen. Want er zijn drie series die vanwege de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president een week opschuiven. Dat zijn Scandal, How to Get Away with Murder en Grey's Anatomy.

Hieronder het schema zoals ABC die heeft aangekondigd;

Donderdag 26 januari
20.00 – Grey's Anatomy - Seizoen 13B
21.00 – Scandal - Start seizoen 6
22.00 – How to Get Away with Murder - Seizoen 3B

Maandag 27 februari
21.00 – When We Rise – Serie première

Zondag 5 maart
20.00 – Once Upon a Time – Seizoen 6B
21.00 – Time After Time (2017) – Serie première (twee uur durende première)

Woensdag 8 maart
22.00 – Designated Survivor – Seizoen 1B

Donderdag 9 maart
22.00 – The Catch – Start seizoen 2

Zondag 12 maart
21.00 – Time After Time (2017) – Start reguliere dag en tijd
22.00 – American Crime – Start seizoen 3

Woensdag 29 maart
20.30 – Imaginary Mary – Sneak Peek

Dinsdag 4 april
20.30 – Imaginary Mary – Start reguliere dag en tijd

Maar er is nog meer nieuws van het ABC front, want het ziet er naar uit dat Secrets & Lies (US) gecanceld gaat worden na twee seizoenen. ABC president Channing Dungey heeft toegegeven dat een derde seizoen niet heel waarschijnlijk zal zijn: “Ik hou van Secrets & Lies (US), maar het is zeer onwaarschijnlijk dat de serie terug gaat keren. Ik dacht dat het deze herfst zou komen. Toen ik deze taak op mij nam en de creativiteit zag, vond ik het echt sterk en ik zei, we zouden het deze herfst moeten doen en het de beste kans geven. Ik wou dat het afgelopen jaar in het seizoen was geweest. Het is al te lang uit de lucht om een kijkerspubliek vast te houden.”

De nieuwe series Still Star-Crossed en Downward Dog zitten niet bij dit schema. Volgens Dungey komt het door de schaal van de serie Still Star-Crossed dat ze wat langer nodig zullen hebben. De Romeo en Julia serie Still Star-Crossed kan dus of in de zomer of in de herfst van start gaan. De komedieserie Downward Dog staat gepland voor de zomer van 2017.

Als het publiek graag wil dat Grey's Anatomy terugkomt en de kijkcijfers goed blijven en bedenker Shonda Rhimes creatief kan blijven, heeft ABC president Dungey beloofd dat Grey's Anatomy terug zal keren voor een veertiende seizoen.

Mocht er een zevende seizoen komen van Once Upon a Time, dan gaat het nieuwe seizoen waarschijnlijk verhaal-technisch een andere richting inslaan. Of daar ook een nieuwe cast voor nodig zal zijn is ook nog niet geheel duidelijk. Het ligt allemaal aan of er een zevende seizoen gaat komen en welke richting Adam Horowitz en Edward Kitsis op willen met het verhaal.

Met de cast van The Middle en Modern Family wordt op dit moment onderhandeld. Er is dus nog weinig te zeggen over de vernieuwingen van deze beide komedies. MijnSerie houdt je op de hoogte zodra er meer nieuws is van ABC.

Welke (nieuwe) ABC serie ga jij (weer) volgen dit jaar?


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_karin1809
11 jan 2017 11:36 -
Ik verheug me weer op Grey's. Seizoen 13 is geweldig goed. Van mij mogen er nog heel veel seizoenen komen Ik geniet nog steeds van elk aflevering. Still Star-Crossed, kende ik nog niet, dus maar meteen op mijn lijstje gezet :)
Reageer
avatar_sarlottje
11 jan 2017 14:58 - 11 jan 2017 14:59
Kan de looptijd van de serie When we Rise verandert worden in 2017 ipv 2016?
Reageer
avatar_sarlottje
11 jan 2017 15:01
Bijgewerkt op: 11 jan 2017 15:05
En ook van de series Imaginary Mary en Downward Dog?
Reageer
avatar_sarlottje
11 jan 2017 15:07 -
Ik ga de serie the Catch weer kijken.
Als je white collar hebt gezien, vind je deze serie ook leuk!!
Reageer
avatar_Sproet2jes
11 jan 2017 20:46 -
Jammer van Secrets & Lies US, het eindigde met 'n behoorlijke cliff hanger ..
Ik ga Grey's & Scandal natuurlijk veder kijken, en Time after time..
Reageer
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk