Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS kondigt zomer start en premieredatums aan

CBS kondigt zomer start en premieredatums aan

CBS heeft voor aankomende zomer twee nieuwe series klaarstaan en twee terugkerende series in het schema staan. Big Brother en Zoo keren terug voor respectievelijk een achttiende en tweede seizoen. BrainDead is een nieuwe komedie-thriller en American Gothic (2016) is een nieuwe spannende moordmysterie.

BrainDead is een nieuwe dertiendelige komedie-thriller van de uitvoerend producenten Robert en Michelle King (The Good Wife). BrainDead vertelt het verhaal van Laurel (Mary Elizabeth Winstead, Mercy Street), de dochter van een democratische politieke dynastie. Ze heeft Washington, D.C. verlaten om een documentairemaker te worden. Ze wordt het familiebedrijf weer ingetrokken als haar broer, de Senaat majority whip, haar hulp nodig heeft bij het uitvoeren van zijn ambt. Laurel, inmiddels een fris en jong Hill staflid, ontdekt twee dingen: de regering is gestopt met werken en buitenaardse nakomelingen zijn naar de aarde gekomen en hebben de hersenen gegeten van een groeiend aantal Hill Congresleden en stafleden. Andere castleden zijn onder andere: Danny Pino, Aaron Tveit, Tony Shalhoub, Nikki M. James en Johnny Ray Gill.

American Gothic (2016) is een nieuwe dertiendelige moordmysterie van Steven Spielberg’s Amblin Television, die draait om een prominente familie uit Boston die zichzelf probeert te herdefiniëren nadat ze een gruwelijke ontdekking doen over hun onlangs overleden patriarch. Deze ontdekking gaat over een serie van moorden die zich uitspreiden over verschillende decennia en het vermoeden dat iemand van hen wel eens zijn medeplichtige geweest kan zijn. Castleden zijn onder andere: Juliet Rylance, Antony Starr, Virginia Madsen, Justin Chatwin, Megan Ketch, Elliot Knight, Stephanie Leonidas en Gabriel Bateman.

Lees hieronder het schema van CBS:

Maandag 13 juni
22.00 BrainDead – Serie première

Woensdag 22 jui
20.00 Big Brother – Twee uur durende start seizoen 18.
22.00 American Gothic (2016) - Serie première

Donderdag 23 juni
21.00 Big Brother – Start donderdag uitzending

Zondag 26 juni
20.00 Big Brother – Start zondag uitzending

Dinsdag 28 juni
21.00 Zoo – Twee uur durende start seizoen 2

Woensdag 29 juni
20.00 Big Brother – Start reguliere woensdagavond uitzending

Dinsdag 5 juli
21.00 Zoo – Start reguliere dinsdagavond uitzending

Ga jij naar BrainDead of American Gothic (2016) kijken?
Mary Elizabeth Winstead speelt de hoofdrol in de nieuwe serie BrainDead
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten