Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hulu komt met zomerdatums voor nieuwe en terugkerende series

Hulu heeft zijn komende première- en startdatums bekendgemaakt en kijkers zullen nieuwe en terugkerende series zien.

Kijkers van Hulu kunnen zich aankomende zomer verheugen op The Age of Influence (seizoen één), The Ashley Madison Project (seizoen één), The Bear (seizoen twee), Drag Me To Dinner (seizoen één), The Full Monty (seizoen één), Futurama (seizoen acht), The Kardashians (seizoen drie), Only Murders in the Building (seizoen drie), The Other Black Girl (seizoen één), Reservation Dogs (seizoen drie), Searching for Soul Food (seizoen één), Secret Chef (seizoen één), Secrets & Sisterhood: The Sozahdahs (seizoen één) en This Fool (seizoen twee) die in de komende weken en maanden op de streamingdienst verschijnen. We lichten hier alleen de (reality)series toe. Een overzicht van de overige programma's vind je onderaan.

The Kardashians

The Kardashians

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie nodigen de kijkers opnieuw uit in hun leven als ze het moederschap, het co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperiums moeten leiden. Hun band zal op de proef worden gesteld en er zullen spanningen ontstaan, maar als familie zullen ze samen de storm doorstaan.

Fulwell 73 partner Ben Winston produceert samen met Emma Conway en Elizabeth Jones. Danielle King is showrunner en uitvoerend producent. The Kardashians zijn vanaf donderdag 25 mei weer te zien. Het derde seizoen zal uit tien afleveringen bestaan, met wekelijks één aflevering tot donderdag 27 juli.

The Full Monty

Vijfentwintig jaar later voegen we ons bij onze oorspronkelijke groep Monty-mannen en -vrouwen in Sheffield voor een grappig en opbeurend verhaal over vriendschap en gemeenschap die tegenslag overwint. Gaz, Dave en onze noordelijke helden hebben een nieuwe manier van leven gevonden. Gaz navigeert door relaties en escapades met zijn volwassen zoon als politieagent, Nathan, en zijn rebelse tienerdochter, Destiny. Dave en zijn vrouw Jean werken nu op dezelfde school en hebben te maken met grote problemen, zowel binnen als buiten de klas. Lomper en Dennis zijn getrouwd en proberen hun slinkende, brutaal genaamde Big Baps café overeind te houden. En Horse worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen in een afbrokkelend bijstandssysteem. Ondertussen gaat onze gentleman Gerald door met zijn baan bij een bouwbedrijf.

De cast bestaat uit Robert Carlyle (Once Upon a Time) als Gaz, Mark Addy (Game of Thrones) als Dave, Lesley Sharp (Scott & Bailey) als Jean, Hugo Speer (Shadow and Bone) als Guy, Paul Barber (Casualty) als Horse, Steve Huison (The Royle Family) als Lomper, Wim Snape (Gentleman Jack) als Nathan en Tom Wilkinson (Belgravia) als Gerald.

De komische dramaserie herenigt de Academy Award-winnende scenarist van de originele film, Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire), en producent Uberto Pasolini, in opdracht van Disney+ en FX. De serie The Full Monty wordt geproduceerd door Little Island Productions en voor Disney+ EMEA uitgevoerd door Lee Mason, Director, Scripted. Alle acht afleveringen zijn vanaf woensdag 14 juni te zien.

The Bear

The Bear

Seizoen twee van FX's The Bear, de veelgeprezen originele serie, volgt Carmen 'Carmy' Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard 'Richie' Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) terwijl ze hun smerige broodjeszaak omtoveren tot een toprestaurant. Terwijl ze het restaurant tot op het bot afbreken, onderneemt de groep hun eigen transformerende reis, waarbij ze elk het verleden onder ogen moeten zien en moeten nadenken over wie ze in de toekomst willen zijn. Natuurlijk blijkt het enige wat moeilijker is dan een restaurant runnen, het openen van een nieuw restaurant, en het team moet de waanzinnige bureaucratie van vergunningen en aannemers combineren met de schoonheid en creatieve kwelling van het plannen van het menu. De overgang brengt ook een nieuwe focus op gastvrijheid met zich mee. Terwijl het hele personeel wordt gedwongen om op nieuwe manieren samen te komen en de grenzen van hun vaardigheden en relaties op te zoeken, leren ze ook wat het betekent om dienstbaar te zijn, zowel aan de gasten als aan elkaar.

De cast bestaat uit Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Matty Matheson, met Edwin Lee Gibson, Oliver Platt en nieuwkomer Molly Gordon in terugkerende rollen.

The Bear is gecreëerd door Christopher Storer (Ramy), die optreedt als uitvoerend producent samen met Joanna Calo (BoJack Horseman), Hiro Murai (Station Eleven) van Super Frog, Josh Senior en Matty Matheson, met Tyson Bidner (Ramy) als producent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions. Op donderdag 22 juni verschijnen alle tien afleveringen van het tweede seizoen op Hulu.

Futurama

Futurama

Na een korte onderbreking van tien jaar is Futurama triomfantelijk uit de cryogene buis gekropen, met de volledige originele cast en satirische geest intact. De tien gloednieuwe afleveringen van seizoen acht hebben voor elk wat wils. Nieuwe kijkers zullen de serie vanaf hier kunnen oppakken, terwijl oude fans de uitbetalingen van decennialange mysteries zullen herkennen - inclusief ontwikkelingen in het epische liefdesverhaal van Fry en Leela, de mysterieuze inhoud van Nibblers kattenbak, de geheime geschiedenis van de slechte robot Santa, en de verblijfplaats van Kif en Amy's kikkervisjes. Ondertussen is er een hele nieuwe pandemie in de stad en verkent de crew de toekomst van vaccins, bitcoin, cancelcultuur en streaming TV.

De stemmencast van Futurama bestaat uit John DiMaggio, Katey Sagal, Billy West, Maurice LaMarche, Phil LaMarr, Tress MacNeille, Lauren Tom en Dave Herman.

De animatieserie is gemaakt door Matt Groening en ontwikkeld door Groening en David X. Cohen. Uitvoerend producenten zijn Groening, Cohen, Ken Keller en Claudia Katz. Het elfde seizoen van Futurama verschijnt vanaf maandag 24 juli één aflevering per week, tien weken lang, tot de laatste aflevering op maandag 25 september.

This Fool

This Fool is een oneerbiedige, filmische komedie van een half uur die zich afspeelt in de arbeidersklasse van South Central Los Angeles. Nadat Julio's baan en liefdesleven aan het eind van het vorige seizoen in duigen vielen, gaan de nieuwe huisgenoten Julio en Luis dit seizoen op zoek naar nieuwe carrières en romances met de hulp van minister Payne, chef-kok Percy en andere voormalige Huggers.

De cast van This Fool bestaat uit Chris Estrada (Julio), Frankie Quinones (Luis), Laura Patalano (Esperanza), Michelle Ortiz (Maggie), Julia Vera (Maria) en Michael Imperioli (Minister Payne).

This Fool is geschreven en geproduceerd door Chris Estrada, Pat Bishop, Jake Weisman en Matt Ingebretson. Jonathan Groff en Fred Armisen zijn ook uitvoerend producent van de serie. De Hulu Original komedieserie wordt geproduceerd door ABC Signature. Vanaf 28 juli verschijnen alle tien afleveringen van het tweede seizoen in één keer.

Reservation Dogs

Reservation Dogs

Dit seizoen zijn de Rez Dogs gestrand in Cali en moeten ze hun weg naar huis vinden. Nadat ze is teruggekeerd naar Okern, overweegt Elora te gaan studeren, ontmoet Bear een samenzweringstheoreticus genaamd Maximus (Graham Greene), raakt Willie Jack meer betrokken bij de genezing van haar gemeenschap en Cheese, nou ja, hij woont nog steeds bij zijn oma die niet zijn oma is. Ondertussen onderzoeken de tantes, ooms en ouderlingen hun verleden en proberen oude wonden te helen. We leren meer over stamagent Big (Zahn McClarnon), cannabisliefhebbende Brownie (Gary Farmer), natuurkunde-geobsedeerde Bucky (Wes Studi), de raadselachtige Deer Lady (Kaniehtiio Horn), Bear's moeder Rita (Sarah Podemski) en haar nicht Teenie (Tamara Podemski), Willie Jack's vader Leon (Jon Proudstar), Daniel's moeder Hokti (Lily Gladstone), medicijnman Old Man Fixico (Richard Ray Whitman), schroothoop profeet Kenny Boy (Kirk Fox), kauwgom smakkende Bev (Jana Schmieding) en ritloze rap duo Mose (Lil Mike) en Mekko (FunnyBone). Seizoen drie zit vol roadtrips, badkamerwijsheden, onverwachte vaders, kostscholen, Bigfoot, geruchten, wraak en genezing.

De cast bestaat verder uit Devery Jacobs, D'Pharaoh Woon-A-Tai, Paulina Alexis en Lane Factor. Reservation Dogs is gecreeerd door Sterlin Harjo en Academy Award-winnaar Taika Waititi (Our Flag Means Death, What We Do in the Shadows) en geproduceerd door Harjo, Waititi en Garrett Basch (What We Do in the Shadows, The Night Of). Reservation Dogs wordt geproduceerd door FX Productions. Vanaf woensdag 2 augustus is het tiendelige derde seizoen te zien, te beginnen met een dubbele aflevering en vervolgens elke week één aflevering.

Only Murders in the Building

Only Murders in the Building

Uit het brein van Steve Martin, Dan Fogelman en John Hoffman komt een komische moord-mysterieserie voor de eeuwigheid. Only Murders in the Building volgt drie vreemden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie voor ware misdaden delen en er plotseling in verwikkeld raken. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruikt het hun nauwkeurige kennis van ware misdaad om de waarheid te achterhalen. Terwijl ze zelf een podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw die jaren teruggaan. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het bedreigde trio tot het besef dat er wel eens een moordenaar onder hen zou kunnen wonen terwijl ze racen om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

Only Murders in the Building is afkomstig van co-creators en schrijvers Steve Martin en John Hoffman (Grace and Frankie, Looking). Martin en Hoffman produceren samen met Martin Short, Selena Gomez, This Is Us-bedenker Dan Fogelman en Jess Rosenthal. Het derde seizoen van de serie verschijnt met een dubbele aflevering op dinsdag 8 augustus, en vervolgens elke week één aflevering.

The Other Black Girl

The Other Black Girl volgt Nella, een redactieassistente, die er genoeg van heeft het enige zwarte meisje te zijn bij Wagner Books, dus ze is opgewonden als Hazel wordt aangenomen. Maar als Hazel's ster begint te rijzen, raakt Nella in een spiraal en ontdekt ze dat er iets sinister gaande is in het bedrijf.

Sinclair Daniel (Bull (2016)), Ashleigh Murray (Riverdale), Brittany Adebumola (The 4400 (2021)), Hunter Parrish (Quantico), Bellamy Young (Scandal) en Eric McCormack (Will & Grace) spelen de hoofdrollen. Garcelle Beauvais (Tell Me a Story (2018)) is een terugkerende gastactrice.

The Other Black Girl is gebaseerd op de bestseller van Zakiya Dalila Harris en wordt geproduceerd door Rashida Jones, Adam Fishbach, Zakiya Dalila Harris, Jordan Reddot, Gus Hickey, Tara Duncan en Temple Hill's Marty Bowen en Wyck Godfrey. Jordan Reddout en Gus Hickey dienen ook als co-showrunners. The Other Black Girl wordt geproduceerd door Onyx Collective. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen en verschijnt in september.

Hieronder de overige première -en startdatums van de programma's van Hulu deze zomer.

Woensdag 31 mei: Drag Me To Dinner (tien afleveringen, alle afleveringen tegelijk).
Vrijdag 2 juni: Searching For Soul Food (acht afleveringen, alle afleveringen tegelijk).
Maandag 5 juni: The Age of Influence (zes afleveringen, alle afleveringen tegelijk).
Woensdag 7 juni: Secrets & Sisterhood: The Sozahdahs (tien afleveringen, alle afleveringen tegelijk).
Donderdag 29 juni: Secret Chef (tien afleveringen, alle afleveringen tegelijk).
Dinsdag 11 juli: The Ashley Madison Project (drie afleveringen, alle afleveringen tegelijk).
September 2023: The D'Amelio Show (seizoen drie, tien afleveringen).
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
25 Mei 2023 11:19 -
Ik kijk al uit naar het tweede seizoen van de veelgeprezen serie The Bear op 22 juni.
Reageer
avatar_BlackBiker
25 Mei 2023 12:11 -
Er zitten meer series tussen die mij de moeite waard lijken, maar Reservation Dogs is de enige die ik gezien heb en waarbij ik me nu al verheug op het nieuwe seizoen.

De serie is gestart door Taika Waititi en volgens mij speelt hij nog steeds een rol als producent. Zijn aparte humor komt enorm terug in deze serie. De serie is deels drama, maar ook heel veel, soms bizarre, humor. De cast bestaat vrijwel alleen uit vrij onbekende "native American" acteurs die wat mij betreft allemaal prima overtuigen. Als je dit nog niet hebt gezien, dan raad ik hem zeker aan!
Reageer