Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Freeform deelt premièredatum The Watchful Eye en startdatums andere series

Freeform deelt premièredatum The Watchful Eye en startdatums andere series

Freeform heeft veel series op stapel staan. Het kabelkanaal heeft première- en startdatums aangekondigd voor vier nieuwe of terugkerende scriptseries.
Van de series Good Trouble (seizoen vijf), The Watchful Eye (nieuwe serie, trailer onderaan), Single Drunk Female (seizoen twee) en Cruel Summer (seizoen twee) zijn door Freeform première -en startdatums aangekondigd.

Freeform onthulde meer over de terugkeer van deze series in een persbericht:

"Freeform heeft de trailer vrijgegeven voor het aankomende mysterie The Watchful Eye. De serie volgt Elena Santos, een jonge vrouw met een gecompliceerd verleden, die haar weg manoeuvreert naar een baan als oppas voor een rijke familie in Manhattan die bij hen inwoont. Ze leert al snel dat iedereen in het mysterieuze gebouw dodelijke geheimen en bijbedoelingen heeft. Wat zij echter niet weten, is dat Elena zelf ook schokkende geheimen heeft.

The Watchful Eye is van Ryan Seacrest Productions. Het is gecreëerd door Julie Durk (Grace and Frankie), die ook als adviseur optreedt. Emily Fox (Zoey's Extraordinary Playlist) is showrunner en uitvoerend producent. Ryan Seacrest Productions' Ryan Seacrest, Nina Wass, Andrea Shay en Jeffrey Reiner dienen als uitvoerend producenten, waarbij Reiner (Dirty John) de pilot regisseert.

De serie wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios. The Watchful Eye gaat maandag 30 januari om 21.00 uur met een première van twee afleveringen van start en zal daarna wekelijks worden uitgezonden om 22.00 uur, de volgende dag op Hulu.

Good Trouble

Good Trouble keert terug voor een vijfde seizoen met de twintigjarige bewoners van The Coterie in Los Angeles. De huisgenoten staan voor de moeilijkste obstakels tot nu toe als ze geconfronteerd worden met veranderende relatieproblemen en nieuwe carrièremogelijkheden. Door hoogte- en dieptepunten, romantiek en liefdesverdriet, zal de crew van The Coterie op elkaar steunen terwijl ze door de volgende fase van volwassenheid navigeren.

In de serie spelen Cierra Ramirez, Tommy Martinez, Emma Hunton, Sherry Cola, Zuri Adele, Josh Pence, Bryan Craig en Booboo Stewart de hoofdrollen. Het wordt geproduceerd door Joanna Johnson, Christine Sacani, Greg Gugliotta, Jennifer Lopez, Benny Medina, Elaine Goldsmith-Thomas en Cierra Ramirez. Johnson is ook showrunner.

Good Trouble keert terug naar Freeform op dinsdag 16 maart om 22.00 uur, de volgende dag op Hulu, met fan-favoriet Maia Mitchell die terugkeert om haar rol als Callie Adams-Foster te hernemen.

Het tweede seizoen van de veelgeprezen comedyserie Single Drunk Female zal starten op woensdag 12 april om 22:00, met het volledige tweede seizoen van tien afleveringen beschikbaar op Hulu en on-demand platforms de volgende dag, donderdag 13 april.

Single Drunk Female

Ian Gomez (Cougar Town) is verheven tot vaste acteur als Carol's vriend, Bob. Busy Phillipps (Cougar Town) en Ricky Velez (Master of None) zullen terugkeren als nieuwe mensen in Sam's leven, en Charlie Hall (The Sex Lives of College Girls) zal opnieuw terugkeren als Sam's ex, Joel. Zoals eerder aangekondigd zal Molly Ringwald (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story) een gastrol spelen als Carol's schoonzus Alice.

In seizoen twee, met anderhalf jaar soberheid onder haar riem, heeft Samantha Fink eindelijk het gevoel dat ze een leven heeft dat het vieren waard is. Sam leert echter al snel dat het leven soms andere plannen voor haar heeft. Sam moet uitzoeken hoe ze verandering kan brengen waar ze kan, in haar ongemak blijven zitten als ze dat niet kan, en misschien zelfs genieten van de rit.

In Single Drunk Female spelen Sofia Black-D'Elia, Ally Sheedy, Sasha Compere, Lily Mae Harrington, Garrick Bernard en Ian Gomez de hoofdrollen. De serie komt van 20th Television en wordt geproduceerd door Jenni Konner, Daisy Gardner, Simone Finch, John Riggi, Phil Traill, Nora Silver en Leslye Headland.

Cruel Summer, de hoogst gewaardeerde serie in de geschiedenis van Freeform, keert terug voor het tweede seizoen in de zomer van 2023. De anthologie-serie heeft een gloednieuwe cast en een nieuw mysterie. Het volgende hoofdstuk van Cruel Summer speelt zich af in een idyllisch stadje aan het water in het noordwesten van de Stille Oceaan en volgt de opkomst en ondergang van een intense tienervriendschap.

Cruel Summer

Het seizoen benadert het verhaal vanuit drie verschillende tijdlijnen rond het jaar 2000 en volgt de vroege vriendschap tussen Megan, Isabella en Megans beste vriend Luke, de liefdesdriehoek die opbloeide en het mysterie dat al hun levens zou beïnvloeden.

In de serie spelen Sadie Stanley, Lexi Underwood, Griffin Gluck, KaDee Strickland, Lisa Yamada en Sean Blakemore de hoofdrol. Paul Adelstein heeft een terugkerende rol. Cruel Summer komt van studio Entertainment One (eOne) en werd gecreëerd door Bert V. Royal. Elle Triedman is de showrunner. Uitvoerend producenten zijn Triedman, Bill Purple, Tia Napolitano en Iron Ocean Productions' Jessica Biel en Michelle Purple. De serie wordt internationaal gedistribueerd door eOne.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten