Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum derde seizoen His Dark Materials bekend

Startdatum derde seizoen His Dark Materials bekend

Eindelijk is de startdatum voor het derde seizoen van His Dark Materials door HBO aangekondigd. De datum onthult dat de serie tegen het einde van het jaar zal eindigen.
De startdatum voor het derde, en tevens laatste, seizoen van His Dark Materials is officieel onthuld. His Dark Materials volgt een wees genaamd Lyra (Dafne Keen), die in een parallelle wereld leeft waarin de zielen van mensen buiten hun lichaam in dierlijke vorm bestaan, op zoek naar haar vermiste vriend. De serie is geschreven door Jack Thorne. Het heeft naast Keen in de hoofdrol ook acteurs Ruth Wilson, Will Keen, Ruta Gedmintas en Amir Wilson in de cast. De fantasyserie is gebaseerd op de gelijknamige boekentrilogie van Philip Pullman. Het eerste boek van de trilogie, getiteld Northern Lights, werd in 2007 al aangepast tot een speelfilm, The Golden Compass, maar wordt beschouwd als een minder succesvolle interpretatie van de roman.

His Dark Materials

Het eerste en tweede seizoen van His Dark Materials werden respectievelijk in 2019 en 2020 uitgezonden. Het eerste seizoen nam Northern Lights onder handen en het tweede seizoen deed dat met het tweede boek, The Subtle Knife. Eind 2020 werd His Dark Materials al verlengd met een derde seizoen, het laatste van de serie. Dit was voorafgaand aan de finale van het tweede seizoen. Het zal het laatste boek in de trilogie aanpassen: The Amber Spyglass. Fans hebben zo'n twee jaar vol spanning gewacht tot de startdatum eindelijk bekend werd gemaakt.



Nu wordt dat wachten dan eindelijk beloond. Het slotseizoen start namelijk op maandag 5 december met een dubbele aflevering. Elke maandag daarna kun je naar twee nieuwe afleveringen kijken, tot de laatste twee op maandag 26 december. De HBO-serie zal zowel te zien zijn op HBO als te streamen op HBO Max een dag later.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

BlackBiker
BlackBiker 9 oktober 2022, 18:25
Fijn dat er eindelijk een datum is !
Seizoenen 1 en 2 heb ik al een poosje geleden in een aanbieding op Blu Ray gekocht. Die heb ik nog niet opnieuw gekeken. Ik denk dat ik de drie seizoenen begin volgens jaar ga bingen :-)

En Dave, goed bezig man! Mooi dat er een nieuwe stukjes schrijver bij de redactie is gekomen.
DAVE2804
DAVE2804 9 oktober 2022, 18:26
Dank je wel voor het compliment, hoor. En veel (her)plezier met His Dark Materials :)
SJS
SJS 9 oktober 2022, 19:01
Leuk, ik kan niet wachten op het derde seizoen.
SjoerdRB
SjoerdRB 9 oktober 2022, 21:30
Heel erg goed nieuws, ik kan niet wachten tot je het kan streamen!
Futsudo
Futsudo 10 oktober 2022, 00:38
Als ik het goed gelezen heb wordt het derde seizoen tov de andere seizoenen "compleet" anders. Hopelijk worden we beloond voor het lange wachten en brengt het derde en tevens laatste seizoen een mooi en bevredigend eind aan een bijzondere wereld.

Verder sluit ik me aan bij BB over Dave. Top en bedankt.
DAVE2804
DAVE2804 10 oktober 2022, 10:39
Dank je wel en graag gedaan :)
Log in om een reactie achter te laten