Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Chicago Fire, Chicago Med binnenkort te bekijken bij Netflix

Chicago Fire, Chicago Med binnenkort te bekijken bij Netflix

Vanaf begin volgende maand voegt Netflix twee series van Dick Wolf toen aan het aanbod. Er verschijnen seizoenen van Chicago Fire en Chicago Med.
Chicago Med is een spin-off van Chicago Fire. De brandweer-serie en de ziekenhuis-serie zijn beide afkomstig van Dick Wolf. Vanaf 1 september kan er bij Netflix gekeken worden naar Chicago Fire en Chicago Med. 22 september starten de nieuwe seizoenen van de series. Het tiende seizoen van Chicago Fire start dan al weer. Chicago Med start met het zevende seizoen. Naast deze twee Chicago-series bestaat er ook Chicago P.D., over de politie eenheid. Daarvan start het negende seizoen ook eind september. Voor zo ver is het nog niet bekend of deze serie ook bij Netflix zal verschijnen.

Chicago Med draait om de medewerkers van een ziekenhuis. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Chicago Fire draait om de medewerkers van de Chicago Fire Department. Af en toe lopen de verhalen van de series ook door elkaar heen en komen de personages uit Fire in contact met de personages uit Med.


Chicago Med
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

Tamino
Tamino 20 augustus 2021, 11:41
Hopelijk komt Chicago pd ook nog ... zou een grote zet zijn!
Faceman
Faceman 20 augustus 2021, 11:58
Gaan ze dan ook wekelijks de nieuwste afleveringen uitzenden?
Mandy1966
Mandy1966 20 augustus 2021, 12:05
Dit is alles wat er tot nu toe bekend is gemaakt.
JanWillemK
JanWillemK 20 augustus 2021, 12:09
Ga er maar niet vanuit. Prime heeft ook maar 4 seizoenen beschikbaar en dat zal bij Netflix waarschijnlijk hetzelfde zijn.
Faceman
Faceman 20 augustus 2021, 16:23
Denk ook dat het zo iets gaat worden. Dat ze alleen de eerste 4 of 5 seizoenen plaatsen. Loop je met Fire dus gewoon 5 jaar achter.
eentje
eentje 27 augustus 2021, 00:15
Zoi geweldig zijn als pd ook komt en dan alle seizoen die er tot nu toe al uitgezonden zijn in de v als dit zo is gaat mijn netflix abbo mooi weer tijdke aan
Log in om een reactie achter te laten