Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor Nine Perfect Strangers en Only Murders in the Building

Premièredatum voor Nine Perfect Strangers en Only Murders in the Building

Nine Perfect Strangers en Only Murders in the Building gaan in augustus in première bij Hulu. Er is ook een trailer gedeeld voor Only Murders in the Building.
Voor Nine Perfect Strangers verschenen de eerste beelden begin deze maand. Nu is er ook een premièredatum bekend gemaakt. Nine Perfect Strangers gaat 18 augustus in première. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty.

Negen gestreste stadsbewoners proberen naar een betere manier van leven te streven. Tijdens een tiendaagse retraite in een gezondheids- en wellnessresort waakt de directeur van het resort om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Deze negen 'perfecte' vreemden hebben echter geen idee wat hen te wachten staat. Onder andere Nicole Kidman (The Undoing) en Melissa McCarthy (Gilmore Girls) vervullen een hoofdrol in de miniserie.

Video on youtube


Hulu heeft ook de premièredatum voor Only Murders in the Building bekend gemaakt. Daarbij hebben ze ook de eerste beelden van deze serie gedeeld. Only Murders in the Building volgt drie vreemden die een obsessie met echte misdaad delen. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun flatgebouw aan de Upper West Side vermoedt het trio moord. Ze proberen de waarheid te onderzoeken, maar al snel beseffen ze dat er misschien een moordenaar onder hen leeft. Only Murders in the Building gaat 31 augustus in première.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Sproet2jes
Sproet2jes 6 juni 2021, 18:32
Only Murders in the building ben ik wel benieuwd naar. Steve Martin speelt mee, alleen daar al om. :)
Log in om een reactie achter te laten