Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor Fantasy Island reboot bij FOX

Premièredatum voor Fantasy Island reboot bij FOX

FOX heeft bekend gemaakt wanneer de reboot van Fantasy Island in première zal gaan. Daarnaast is er bekend gemaakt wie de hoofdrol gaat vervullen.
Roselyn Sanchez gaat de hoofdrol vervullen in Fantasy Island. De actrice zal te zien zijn in de rol van Elena Roarke, een afstammeling van de raadselachtige Mr. Roarke uit de originele serie. Fantasy Island is namelijk een reboot van de gelijknamige serie uit 1977 van ABC. De reboot is afkomstig van Liz Craft en Sarah Fain (The 100) en zal worden uitgezonden bij FOX, die vorig jaar december de reboot aangekondigde.

Roarke zal vanaf 10 august te zien zijn in de hoofdrol, dan gaat de serie namelijk in première bij FOX. De originele serie werd van 1977 tot 1984 uitgezonden. Deze reboot is niet de eerste van Fantasy Island, in 1998 verscheen Fantasy Island (1998). Fantasy Island speelt zich af in een luxe resort, waar elke fantasie van de gasten wordt vervuld. Het resort wordt gerund door Elena Roarke (Sanchez). Ze zette haar eigen ambities en de liefde van haar leven opzij om de erfenis van haar familie hoog te houden.


Fantasy Island uit 1977
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 2 mei 2021, 11:14
Nou, het is wel duidelijk dat er echt geen enkele creativiteit meer bestaat in Hollywood. Het zoveelste gerecyclede oude concept.
Vernieuwend vindt men het kennelijk tegenwoordig om oude series met tegengestelde genders te maken (zie ook Kung Fu). Nu dus een vrouwelijke Mr. Roarke. Ben benieuwd of ze ook een vrouwelijke dwerg hebben gevonden om Tattoo te spelen. Gelukkig waren de vroegere hoofdrolspelers al latino, dat scheelt weer een casting issue..
Log in om een reactie achter te laten