Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime maakt premièredatum Black Monday, The Chi en Flatbush Misdemeanors bekend

Showtime maakt premièredatum Black Monday, The Chi en Flatbush Misdemeanors bekend

Het derde seizoen van Black Monday, het vierde seizoen van The Chi en de nieuwe serie Flatbush Misdemeanors gaan eind mei in première bij Showtime.
Het vierde seizoen van The Chi gaat 23 mei om 21:00 in première bij Showtime. Na eerste aflevering van het vierde seizoen van The Chi, gaat het derde seizoen van Black Monday van start bij het netwerk. Dan zijn de premières voor de avond nog niet klaar, want ook de nieuwe serie Flatbush Misdemeanors gaat op de avond van 23 mei in première bij showtime.

Lena Waithe (Twenties) bedacht The Chi, die in 2018 in première ging. De serie draait om het leven van jonge jongens in één van de buitenwijken van Chicago en hoe zij hier opgroeien. De Amerikaanse dramedyserie Black Monday draait om de aanloop en de nasleep van de Wall Street-crash in 1987. Een groep outsiders was op oorlogspad en dat leidde tot de crash van 's werelds grootste financiële systeem. De nieuwe serie Flatbush Misdemeanors draait om Dan en Kevin. Ze worstelen in hun nieuwe omgeving, Flatbush, Brooklyn.


The Chi
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten