Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ maakt premièredatums bekend

Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.

Er zullen dit jaar veel Marvel-series verschijnen bij Disney+. Over een aantal maanden start de Marvel-serie Marvel's Loki, maar het is niet de eerste Marvel-serie bij de streamingdienst. Eerder verscheen al WandaVision, waarvan het eerste seizoen begin maart eindigt. Daarna verschijnt Marvel's The Falcon and the Winter Soldier, die 19 maart in première gaat. Marvel's Loki start 11 juni op Disney+, er zal dan wekelijks een aflevering verschijnen.

Het zal ook niet bij deze drie Marvel series blijven. Kort na Loki zal er een eerste animatieserie verschijnen, genaamd Marvel's What If...?. Daarnaast werkt Marvel momenteel aan de nieuwe serie Ms. Marvel en starten binnenkort de opnames van Marvel's Hawkeye. De opnames van Marvel's She-Hulk en Marvel's Moon Knight zullen over een aantal weken van start gaan.


Marvel's Loki

Naast de premièredatum voor Loki maakte Disney+ meer startdatums bekend. De animatieserie Star Wars: The Bad Batch gaat 4 mei in première. Verder verschijnen de animatieseries Monsters at Work op 2 juli, Chip 'N' Dale: Park Life op 23 juli en het tweede seizoen van Zenimation op 11 juni.

Het komische drama Big Shot (2021) start 16 April. The Mysterious Benedict Society gaat 25 juni van start. Turner & Hooch is vanaf 16 juli te zien bij Disney+. De serie is een vervolg op de gelijknamige film uit 1989 met Tom Hanks. Het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series zal over een aantal maanden ook te zien zijn bij de streamingdienst. Het nieuwe seizoen gaat 14 mei in première.


High School Musical: The Musical: The Series
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
2
Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
woensdag, 13:00