Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ maakt premièredatums bekend

Disney+ maakt premièredatums bekend

Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
Er zullen dit jaar veel Marvel-series verschijnen bij Disney+. Over een aantal maanden start de Marvel-serie Marvel's Loki, maar het is niet de eerste Marvel-serie bij de streamingdienst. Eerder verscheen al WandaVision, waarvan het eerste seizoen begin maart eindigt. Daarna verschijnt Marvel's The Falcon and the Winter Soldier, die 19 maart in première gaat. Marvel's Loki start 11 juni op Disney+, er zal dan wekelijks een aflevering verschijnen.

Het zal ook niet bij deze drie Marvel series blijven. Kort na Loki zal er een eerste animatieserie verschijnen, genaamd Marvel's What If...?. Daarnaast werkt Marvel momenteel aan de nieuwe serie Ms. Marvel en starten binnenkort de opnames van Marvel's Hawkeye. De opnames van Marvel's She-Hulk en Marvel's Moon Knight zullen over een aantal weken van start gaan.


Marvel's Loki

Naast de premièredatum voor Loki maakte Disney+ meer startdatums bekend. De animatieserie Star Wars: The Bad Batch gaat 4 mei in première. Verder verschijnen de animatieseries Monsters at Work op 2 juli, Chip 'N' Dale: Park Life op 23 juli en het tweede seizoen van Zenimation op 11 juni.

Het komische drama Big Shot (2021) start 16 April. The Mysterious Benedict Society gaat 25 juni van start. Turner & Hooch is vanaf 16 juli te zien bij Disney+. De serie is een vervolg op de gelijknamige film uit 1989 met Tom Hanks. Het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series zal over een aantal maanden ook te zien zijn bij de streamingdienst. Het nieuwe seizoen gaat 14 mei in première.


High School Musical: The Musical: The Series
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten