Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC kondigt start- en premièredatums aan voor het voorjaar

De Alfabet-zender maakt zich klaar voor de lente. Ze hebben premièredatums aangekondigd voor twee nieuwe series en startdatums voor drie terugkerende series.

ABC zet het succes voort als de nummer één entertainmentzender van het seizoen onder volwassen van 18 tot 49 jaar en in de totaal aantal kijkers. De zender heeft aangekondigd dat drie series in maart zullen terugkeren en twee nieuwe series zullen in april in première gaan.

In maart keren Grey's Anatomy, de spin-off van de ziekenhuisserie Station 19 en A Million Little Things terug. De laatste zal in april een nieuwe dag krijgen.

Donderdag 11 maart
20.00 – Station 19 – Seizoen 4B
21.00 – Grey's Anatomy – Seizoen 17B
22.00 – A Million Little Things – Seizoen 3B

Dinsdag 30 maart
20.00 – Pooch Perfect - serie première

In april zullen de komedie Home Economics en de dramaserie Rebel (2021) hun première krijgen.

Woensdag 7 april
20.30 – Home Economics – Serie première
22.00 - A Million Little Things - Seizoen 3 nieuwe dag

Donderdag 8 april
22.00 – Rebel (2021) – Serie première

Pooch Perfect is een realityprogramma gebaseerd op een Australisch format. Home Economics volgt de hartverwarmende maar super ongemakkelijke en soms frustrerende relatie tussen drie volwassen broers en zussen. De komedie is geïnspireerd op het leven van schrijver en uitvoerend producent Michael Colton.
Rebel (2021) is geïnspireerd op het leven van Erin Brockovich. Annie "Rebel" Bello (Katey Sagal) is een advocaat zonder diploma rechten. Ze is een grappige, rommelige, briljante en onverschrokken vrouw die veel geeft om de doelen waarvoor ze vecht en de mensen van wie ze houdt. Als Rebel zich inzet voor een gevecht waarin ze gelooft, zal ze bijna alles winnen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00