Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reboot-serie Mimic in productie bij Miramax Television

Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.

Miramax Television werkt aan een serie over de thrillerfilm Mimic uit 1997. Jim Danger Gray (Orange Is the New Black) schrijft de serie en zal dienen als uitvoerend producent en showrunner. Paul WS Anderson (Origin) gaat de pilot regisseren. Hij zal ook dienen als uitvoerend producent, samen met Jeremy Bolt.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van Donald A. Wollheim. Mimic draait om de strijd tegen genetisch gemanipuleerde insecten die evolueren en het vermogen ontwikkelen om hun menselijke prooi na te bootsen. "De dood, de ontkenning van de wetenschap en de opkomst van persoonlijk recht staan ​​centraal in onze serie" zei Gray.


Paul WS Anderson
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

FXX laat er geen gras over groeien. Archer de spionnen animatieserie krijgt een twaalfde seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
Vandaag, 10:00
Na iets meer dan zes maanden komt er een einde aan de streamingdienst Quibi, van voormalig Disney- en Pixar-baas Jeffrey Katzenberg.
Vandaag, 09:00
5
Het tweede seizoen van de Amerikaanse romantische serie Virgin River gaat eind november in première bij Netflix. De serie is al vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 19:42
In november staan er veel mooie (nieuwe) series/programma's op het schema bij de Nederlandse Publieke Omroep.
Gisteren, 17:00