Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Skydance Television werkt aan een bewerking van Hotel Del Luna

De Koreaanse dramatische fantasyserie Hotel Del Luna wordt bewerkt door Skydance Television.

Eerder dit jaar sloten CJ ENM en Skydance Television een deal, om samen projecten te ontwikkelen en produceren. De bewerking van Hotel Del Luna is de eerste van deze projecten. Alison Schapker (Altered Carbon) leidt de productie van de bewerking. Oh Chung-hwan en Kim Jung-hyun bedachten Hotel Del Luna, die in 2019 in première ging.

De serie gaat over Hotel Del Luna, gevestigd in het hart van downtown Seoul en is niets vergeleken met elk ander hotel. Eigenaar Jang Man Wol (Lee Ji-eun, My Mister) runt het hotel al voor langer dan een millenium, zijn klanten zijn voornamelijk geesten. Het een en ander verandert in het hotel, wanneer Man Wol haar nieuwe manager Sang Chung leert kennen.


Lee Ji-eun in de Koreaanse fantasyserie Hotel Del Luna
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Vandaag, 15:00
Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van The Resident, dat nog geen startdatum heeft, krijgt er een castlid bij. Conrad Ricamora zal Dr. Jake Wong gaan spelen.
Vandaag, 13:00
1
Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease? We kunnen nu melden dat de eerder aangekondigde spin-off Grease: Rydell High een nieuwe naam heeft en gaat verhuizen.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00