Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Law & Order: SVU krijgt spin-off

NBC heeft het groene licht gegeven aan een spin-off met Christopher Meloni die weer in de huid kruipt van Elliot Stabler.
De langlopende misdaadserie Law & Order: Special Victims Unit krijgt een spin-off. De Peacock-zender heeft een dertiendelig seizoen besteld en Christopher Meloni (foto) zal daarin de hoofdrol gaan spelen. De spin-off is de eerste serie die gemaakt gaat worden nadat Dick Wolf een vijfjarig contract heeft getekend met Universal Television afgelopen februari.



Eind februari werd Law & Order: SVU al vernieuwd met nog eens drie seizoenen. Meloni speelde vanaf 1999 de rol van detective Elliot Stabler in Law & Order: SVU. In 2011 nam hij nogal abrupt afscheid van de serie, tot groot verdriet van de fans. Hij ging daarna spelen in onder andere True Blood, Wet Hot American Summer: First Day of Camp, Underground en The Handmaid's Tale. In 2014 speelde hij de hoofdrol in Surviving Jack en in 2017 kreeg hij de hoofdrol in de komedie Happy!

In de spin-off zal Meloni als de cynische Stabler leiding gaan geven aan de afdeling georganiseerde misdaad. Het is niet bekend wanneer de nieuwe serie, nu nog titelloos, in productie of première zal gaan.

Mariska Hargitay feliciteerde haar voormalige collega met zijn verjaardag en zijn terugkeer naar de Law & Order-familie.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 4 april 2020, 15:36
Dat wordt dan een spin-off van een spin-off :-D
Log in om een reactie achter te laten