Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

SpongeBob SquarePants krijgt spin-off bij Netflix

Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.

Het gaat om een serie rondom het personage Squidward, die in Nederland Octo Tentakel wordt genoemd. SpongeBob SquarePants is al sinds 1999 te zien bij Nickelodeon en er zijn 473 afleveringen verschenen. Nickelodeon zal daarnaast voor de streamingdienst nieuwe films en series ontwikkelen, gebaseerd op de personages die de kinderzender al in huis heeft.

8575 Squidward
Squidward

De samenwerking moet Netflix helpen een vuist te maken tegen de concurrentie, met name Disney+ dat kortgeleden van start is gegaan en al meer dan tien miljoen gebruikers heeft. Voor de samenwerking van Nickelodeon en Netflix is een bedrag van tweehonderd miljoen dollar (omgerekend ruim 180 miljoen euro) uitgetrokken.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00