Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones prequel House of the Dragon besteld door HBO

Er is slecht nieuws en goed nieuws over de Game of Thrones prequels die HBO in ontwikkeling heeft.

De Game of Thrones prequel serie van scenarioschrijver en producent Jane Goldman gaat niet door. HBO wil de serie na de pilotaflevering, waarin actrice Naomi Watts een rol op zich nam, niet verder ontwikkelen. De serie zou zich afspelen in de Heldenera, duizenden jaren voor de gebeurtenissen van Game of Thrones. In die periode kwamen er voor het eerst mensen aan op het continent Westeros, die vervolgens een overeenkomst sloten met de zogeheten Children of the Forest en een strijd begonnen tegen de White Walkers. Volgens diverse bronnen heeft Goldman de acteurs en de leden van de filmploeg per e-mail van het nieuws op de hoogte gebracht. Het is niet duidelijk waarom de serie, die overigens nog geen titel had, niet gemaakt zal worden.

8501 Houseofthedragon

De andere Game of Thrones prequel serie, House of the Dragon, komt er wel. HBO heeft opdracht gegeven om tien afleveringen te laten maken op basis van het boek Fire & Blood van George R.R. Martin. Ryan Condal schrijft het scenario. De serie speelt zich 300 jaar vóór de gebeurtenissen in Game of Thrones af, en vertelt het verhaal van House Targaryen, waar een drakenminnende familie woont. Game of Thrones-veteraan Miguel Sapochnik regisseert de pilot en overige afleveringen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Solis
30 okt 2019 14:02 -
Uiteraard heel erg benieuwd naar!
Reageer
avatar_DAVE2804
30 okt 2019 16:35 -
Ik vind het jammer van de prequel-serie van Jane Goldman, die lijkt mij meer interessanter dan de prequel-serie die nu wél groen licht heeft gekregen. De Targaryen-familie vond ik nu ook weer niet zo héél interessant in GoT om die hele familie en voorouders te gaan leren kennen in een prequel-serie, maar ik wacht wel af. Misschien wordt ik toch nog aangenaam verrast.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2