Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Clueless krijgt een reboot

Clueless is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. In de periode 1996 - 1999 zijn er drie seizoenen van de serie verschenen.

Clueless is gebaseerd op de populaire gelijknamige film Clueless uit 1995. De serie volgt het leven op een middelbare school. Hoofdpersoon was Dionne, gespeeld door Stacey Dash. CBS TV Studios wil een reboot maken met afleveringen van een uur. Er zijn gesprekken met meerdere streamingdiensten over de serie, waaronder Netflix, en ook The CW zou interesse hebben.

De reboot wordt geschreven door Jordan Reddout en Gus Hickey (bekend van Will & Grace). Ook de nieuwe serie speelt zich af op de middelbare school. Het populairste meisje Cher verdwijnt op mysterieuze wijze van de school en de nummer twee, Dionne, moet haar plek innemen. Zij probeert haar nieuwe positie waar te maken in het Los Angeles van 2020.

De nieuwe versie van Clueless wordt executive geproduceerd door Corinne Brinkerhoff, bekend van American Gothic (2016) en No Tomorrow. Hieronder beelden uit de oorspronkelijke speelfilm Clueless uit 1995.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00