Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Komedieserie Clueless krijgt een reboot

Komedieserie Clueless krijgt een reboot

Clueless is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. In de periode 1996 - 1999 zijn er drie seizoenen van de serie verschenen.
Clueless is gebaseerd op de populaire gelijknamige film Clueless uit 1995. De serie volgt het leven op een middelbare school. Hoofdpersoon was Dionne, gespeeld door Stacey Dash. CBS TV Studios wil een reboot maken met afleveringen van een uur. Er zijn gesprekken met meerdere streamingdiensten over de serie, waaronder Netflix, en ook The CW zou interesse hebben.

De reboot wordt geschreven door Jordan Reddout en Gus Hickey (bekend van Will & Grace). Ook de nieuwe serie speelt zich af op de middelbare school. Het populairste meisje Cher verdwijnt op mysterieuze wijze van de school en de nummer twee, Dionne, moet haar plek innemen. Zij probeert haar nieuwe positie waar te maken in het Los Angeles van 2020.

De nieuwe versie van Clueless wordt executive geproduceerd door Corinne Brinkerhoff, bekend van American Gothic (2016) en No Tomorrow. Hieronder beelden uit de oorspronkelijke speelfilm Clueless uit 1995.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten