Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO en Paramount werken aan spin-off serie van Grease

HBO en Paramount werken aan spin-off serie van Grease

Er komt een nieuwe spin-off van de film Grease uit 1978. De serie draagt de naam Grease: Rydell High en is een samenwerking van HBO Max en Paramount.
Eerder werd al aangekondigd dat er ook een bioscoop-prequel in de maak is, die het verhaal vertelt vóór de wereldberoemde film met John Travolta en Olivia Newton John. Grease vertelt het verhaal over Sandy en Danny, die elkaar op vakantie ontmoeten en verliefd worden. Als Sandy verhuist en op dezelfde school als Danny belandt, blijkt hij een heel andere jongen dan hij in de zomermaanden leek te zijn. Het tweetal gaat in het origineel naar de school Rydell High in Los Angeles.

Video on youtube


De nieuwe serie zal enkele personages uit de film tonen en speelt zich eveneens in de jaren vijftig af. De serie onderzoekt de groepsdruk van de middelbare school, de verschrikkingen van de puberteit en de achtbaan van het leven in Midden-Amerika. Ook zullen enkele liedjes uit het origineel wederom te horen zijn, mogelijk het beroemde nummer You're The One That I Want. Het is nog niet duidelijk wie de hoofdrollen gaan spelen. HBO heeft ook nog niet gemeld wanneer de serie Grease: Rydell High beschikbaar komt.

8434 GreaseNW
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten