Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Arrow spin-off in de maak bij The CW

Arrow fans maken zich op dit moment op voor het einde van het achtste seizoen. De superheldenserie zal dan namelijk aan zijn einde komen. Maar er is goed nieuws.

Zoals het er nu uitziet zal volgend jaar herfst een spin-off in première gaan van de Green Arrow. In het laatste seizoen van Arrow zal een backdoor-pilot te zien zijn. De nieuwe Green Arrow wordt Mia Smoak (Katherine McNamera, Shadowhunters), de dochter van Oliver Queen (Stephen Amell) en Felicity Smoak (Emily Bett Rickards). Katie Cassidy Rodgers als Laura Lance en Juliana Harkavy als Dinah Drake zullen ook een rol gaan spelen in de nieuwe serie.

McNamera schreef op Twitter het goede nieuws: “Gefeliciteerd meiden! We gaan ze een poepie laten ruiken!”

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe serie. In welke tijdlijn het zich gaat afspelen of hoe de serie gaat heten moet nog worden aangekondigd. Op 8 oktober zal het allerlaatste seizoen van Arrow van start gaan bij The CW.
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00