Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Arrow spin-off in de maak bij The CW

Arrow fans maken zich op dit moment op voor het einde van het achtste seizoen. De superheldenserie zal dan namelijk aan zijn einde komen. Maar er is goed nieuws.

Zoals het er nu uitziet zal volgend jaar herfst een spin-off in première gaan van de Green Arrow. In het laatste seizoen van Arrow zal een backdoor-pilot te zien zijn. De nieuwe Green Arrow wordt Mia Smoak (Katherine McNamera, Shadowhunters), de dochter van Oliver Queen (Stephen Amell) en Felicity Smoak (Emily Bett Rickards). Katie Cassidy Rodgers als Laura Lance en Juliana Harkavy als Dinah Drake zullen ook een rol gaan spelen in de nieuwe serie.

McNamera schreef op Twitter het goede nieuws: “Gefeliciteerd meiden! We gaan ze een poepie laten ruiken!”

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe serie. In welke tijdlijn het zich gaat afspelen of hoe de serie gaat heten moet nog worden aangekondigd. Op 8 oktober zal het allerlaatste seizoen van Arrow van start gaan bij The CW.
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Vandaag, 11:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00