Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Arrow spin-off in de maak bij The CW

Arrow fans maken zich op dit moment op voor het einde van het achtste seizoen. De superheldenserie zal dan namelijk aan zijn einde komen. Maar er is goed nieuws.

Zoals het er nu uitziet zal volgend jaar herfst een spin-off in première gaan van de Green Arrow. In het laatste seizoen van Arrow zal een backdoor-pilot te zien zijn. De nieuwe Green Arrow wordt Mia Smoak (Katherine McNamera, Shadowhunters), de dochter van Oliver Queen (Stephen Amell) en Felicity Smoak (Emily Bett Rickards). Katie Cassidy Rodgers als Laura Lance en Juliana Harkavy als Dinah Drake zullen ook een rol gaan spelen in de nieuwe serie.

McNamera schreef op Twitter het goede nieuws: “Gefeliciteerd meiden! We gaan ze een poepie laten ruiken!”

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe serie. In welke tijdlijn het zich gaat afspelen of hoe de serie gaat heten moet nog worden aangekondigd. Op 8 oktober zal het allerlaatste seizoen van Arrow van start gaan bij The CW.
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00