Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS Television Studios werkt aan reboot Walker, Texas Ranger

CBS Television Studios heeft aangekondigd te werken aan een reboot van de Chuck Norris televisieserie Walker, Texas Ranger met in de hoofdrol Supernatural‘s Jared Padalecki.

Net als de in originele serie, gemaakt door Albert S. Ruddy en Leslie Greif, zal de reboot, waarin Walker een vrouwelijke partner krijgt, thema’s als moraliteit en familie verkennen. Cordell Walker (Jared Padalecki) is een man die zijn weg terug naar zijn familie vindt terwijl hij misdaden onderzoekt in de elite-eenheid van de staat. De gebroken weduwnaar en vader van twee keert terug naar Austin na twee jaar undercover te zijn geweest voor een spraakmakende zaak.


Jared Padalecki

Anna Fricke (Wayward Pines, Minority Report, Being Human (US) zal de serie schrijven en uitvoerend produceren. The CW heeft waarschijnlijk interesse om de serie uit te zenden. De reboot van de serie uit de jaren 90 heeft als titel Walker. De oorspronkelijke serie Walker, Texas Ranger verscheen in 1993 en liep negen seizoenen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Gisteren, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
woensdag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
woensdag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
woensdag, 12:00
1
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
woensdag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00