Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS Television Studios werkt aan reboot Walker, Texas Ranger

CBS Television Studios heeft aangekondigd te werken aan een reboot van de Chuck Norris televisieserie Walker, Texas Ranger met in de hoofdrol Supernatural‘s Jared Padalecki.

Net als de in originele serie, gemaakt door Albert S. Ruddy en Leslie Greif, zal de reboot, waarin Walker een vrouwelijke partner krijgt, thema’s als moraliteit en familie verkennen. Cordell Walker (Jared Padalecki) is een man die zijn weg terug naar zijn familie vindt terwijl hij misdaden onderzoekt in de elite-eenheid van de staat. De gebroken weduwnaar en vader van twee keert terug naar Austin na twee jaar undercover te zijn geweest voor een spraakmakende zaak.


Jared Padalecki

Anna Fricke (Wayward Pines, Minority Report, Being Human (US) zal de serie schrijven en uitvoerend produceren. The CW heeft waarschijnlijk interesse om de serie uit te zenden. De reboot van de serie uit de jaren 90 heeft als titel Walker. De oorspronkelijke serie Walker, Texas Ranger verscheen in 1993 en liep negen seizoenen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Gisteren, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Gisteren, 10:01