Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Starz komt met serie Power Book II: Ghost

De serie Power is te zien bij Starz en op 25 augustus gaat daar het zesde seizoen van start. Intussen werkt Starz ook al aan een spin-off die Power Book II: Ghost gaat heten.

De serie Power gaat over James 'Ghost' St. Patrick (Omari Hardwick), die een nachtclub heeft die een dekmantel is voor zijn criminele activiteiten. In de spin-off Power Book II: Ghost krijgen we Mary J. Blige te zien. Volgens Starz gaat zij de activiteiten voortzetten van enkele van de meest controversiële personages van Power. De serie wordt gemaakt door Courtney A. Kemp en Curtis ’50 Cent’ Jackson.


Mary J. Blige

Zangeres Mary J. Blige tekende in juni 2019 een exclusieve first-look tv-deal met Lionsgate om televisieseries te ontwikkelen en te produceren via haar nieuw gelanceerde bedrijf Blue Butterfly. Blige speelde eerder gastrolletjes in series als Empire en How to Get Away with Murder, maar The Umbrella Academy markeerde haar eerste vaste rol op tv. De serie Power Book II: Ghost zal in 2020 verschijnen bij Starz.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle zes de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Dawson's Creek zullen in januari verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 14:00
Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00