Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over inhoud van spin-off The Walking Dead

Meer bekend over inhoud van spin-off The Walking Dead

Tijdens het Comic-Con panel van Fear The Walking Dead op vrijdagmiddag, onthulde uitvoerend producent Scott M. Gimple dat meer spin-offs van de zombie-apocalyps-franchise in de maak zijn.
"Andere beschavingen hebben ook de apocalyps overleefd", zei Gimple, tevens uitvoerend producent van het originele The Walking Dead. "We maken ons klaar om meer van de wereld te laten zien in een diverse verschillende series." Gimple grapte ook dat maar liefst tien spin-offs in de maak zijn over het universum van The Walking Dead.

De eerste spin-off zal een nieuwe groep jonge mensen volgen die de apocalyps van achter de beveiligde muren van een community hebben meegemaakt. Gimple zei dat de groep hun veilige huis zou verlaten "om alles op een gevaarlijke zoektocht te riskeren." De nog titelloze serie zal de derde "maar waarschijnlijk niet de laatste The Walking Dead-serie worden die op tv komt", zei panelmoderator Chris Hardwick.

AMC heeft vrijdag bevestigd dat Andrew Lincoln, die de protagonist Rick Grimes tot de eerste helft van het negende seizoen heeft gespeeld, zal terugkeren naar de franchise in een reeks speelfilms. Na het panel werd een 28-seconden teaser met een shot van de helikopter die een bijna-dode Grimes meesleurde getoond met de tekst ‘Rick Grimes Returns: Only in Theatres’. Een releasedatum van de eerste film is nog niet bekendgemaakt.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

onverdiend
onverdiend 21 juli 2019, 13:17
Haha ze proberen het wel een beetje uit te melken, de hele franchise. Maar ik, als groot fan, zal het zeker weer gaan kijken.
Log in om een reactie achter te laten