Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gossip Girl krijgt spin-off bij HBO Max

Gossip Girl krijgt spin-off bij HBO Max

De populaire serie Gossip Girl maakt binnenkort een doorstart. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de oude serie te zien zijn, melden Amerikaanse media.
De serie Gossip Girl was van 2007 tot en met 2012 te zien en draait om een groep rijke tieners op een privéschool in New York. De hoofdrol werd vertolkt door Blake Lively. Andere acteurs in de serie zijn Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick en Taylor Momsen. In Nederland werd de serie uitgezonden op Net5.

De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het origineel af en introduceert nieuwe personages. Gossip Girl 2.0 gaat in eerste instantie tien afleveringen van een uur tellen en zal beklemtonen hoe het tienerleven in New York het afgelopen decennium is veranderd. Hoofdrolspelers zijn nog niet bekendgemaakt.

HBO Max is een nieuwe streamingdienst die volgend jaar in de Verenigde Staten wordt gelanceerd. Er zijn nog geen plannen om HBO Max in Nederland aan te bieden. Wel vertoont Ziggo in Nederland series van HBO.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten