Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX werkt aan nieuwe serie 9-1-1: Lone Star

FOX gaat de bekende serie 9-1-1 uitbreiden met een spin-off, 9-1-1: Lone Star, met Rob Lowe in de hoofdrol.

Zoals de titel al doet vermoeden, speelt de nieuwe serie in Austin, Texas. 9-1-1: Lone Star wordt gemaakt door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear.

9-1-1: Lone Star, dat volgend seizoen in première gaat, volgt een New Yorkse politieman (gespeeld door Lowe) die samen met zijn zoon teruggaat naar Austin. Hij moet proberen een balans te vinden tussen het redden van degenen die het kwetsbaarst zijn en het oplossen van de problemen in zijn eigen leven.


Rob Lowe

FOX Entertainment President Michael Thorn: "Het mooie van een serie als 9-1-1 van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear is dat het ons in staat stelt om spannende verhalen te ontdekken met een reeks verschillende karakters. Met 9-1-1: Lone Star hebben ze ons een speciale kans geboden om de franchise uit te breiden naar een nieuw territorium, letterlijk en figuurlijk. En we zijn erg blij dat Rob Lowe in de serie te zien is."

9-1-1: Lone Star zal het komende seizoen verschijnen bij FOX, maar een exacte datum is nog niet bekend.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00