Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX werkt aan nieuwe serie 9-1-1: Lone Star

FOX gaat de bekende serie 9-1-1 uitbreiden met een spin-off, 9-1-1: Lone Star, met Rob Lowe in de hoofdrol.

Zoals de titel al doet vermoeden, speelt de nieuwe serie in Austin, Texas. 9-1-1: Lone Star wordt gemaakt door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear.

9-1-1: Lone Star, dat volgend seizoen in première gaat, volgt een New Yorkse politieman (gespeeld door Lowe) die samen met zijn zoon teruggaat naar Austin. Hij moet proberen een balans te vinden tussen het redden van degenen die het kwetsbaarst zijn en het oplossen van de problemen in zijn eigen leven.


Rob Lowe

FOX Entertainment President Michael Thorn: "Het mooie van een serie als 9-1-1 van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear is dat het ons in staat stelt om spannende verhalen te ontdekken met een reeks verschillende karakters. Met 9-1-1: Lone Star hebben ze ons een speciale kans geboden om de franchise uit te breiden naar een nieuw territorium, letterlijk en figuurlijk. En we zijn erg blij dat Rob Lowe in de serie te zien is."

9-1-1: Lone Star zal het komende seizoen verschijnen bij FOX, maar een exacte datum is nog niet bekend.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06