Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ashleigh Murray krijgt hoofdrol in spin-off Riverdale

De Amerikaanse zender The CW werkt aan een pilotaflevering van Katy Keene, een spin-off van Riverdale.

Ashleigh Murray gaat daarin de hoofdrol spelen. We kenden haar al van Riverdale. Katy Keene is een project van Robert Aguirre-Sacasa, Berlanti Productions en Warner Bros. TV. De pilot werd vorige week aangekondigd.

De 20-jarige Josie McCoy (Ashleigh Murray) is op weg om het in de grote stad New York te gaan maken. Zij wil een rol spelen in de muziekscene als de opvolger van Diana Ross. Josie sluit daarom nieuwe vriendschappen en hoopt dat ze een ster zal worden.


Ashleigh Murray

Katy Keene volgt de levens en liefdes van vier iconische karakters van Archie Comics. De muziekdrama vertelt het ontstaan ​​en de worsteling van vier aspirant-kunstenaars die succes proberen te scoren op Broadway en in de opnamestudio.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00