Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Outlander-prequel is officieel in ontwikkeling en heeft een titel

Starz heeft officieel de titel aangekondigd van de Outlander-prequel: Blood of My Blood.

De prequel is officieel in ontwikkeling en de schrijverskamer is geopend voor een nieuw liefdesverhaal. De ouders van Jamie Fraser (Sam Heughan) zullen centraal staan in deze nieuwe spin-off van Outlander. De serie Blood of My Blood zal Ellen MacKenzie en Brian Fraser volgen.

Matthew B. Roberts zal Outlander: Blood of My Blood gaan schrijven en hij zal optreden als showrunner en uitvoerend producent.

Diana Gabaldon, ze zal een adviseur producent gaan optreden, onthulde in februari dat ze een prequel-boek schrijft over Jamie's ouders.

"Outlander is een meeslepende serie die van seizoen tot seizoen de harten van zijn fans over de hele wereld heeft veroverd", zegt Kathryn Busby, President, Original Programming bij Starz. “We zijn verheugd om de lagen van deze levendige wereld af te pellen om ons publiek de oorsprong te brengen van waar het allemaal begon. Matthew, Maril en Ronald zullen hun uitstekende visie en creativiteit blijven gebruiken voor deze nieuwe iteratie, en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt.”

De productie van het zevende seizoen van Outlander is op dit moment in volle gang. Wanneer de prequel te zien zal zijn en wie daarin de hoofdrollen gaan spelen moet nog worden aangekondigd.
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst