Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Nieuwe gelimiteerde spin-off van The Walking Dead

AMC Networks heeft aangekondigd dat Andrew Lincoln en Danai Gurira herenigd zullen worden voor een nieuwe gelimiteerde serie in het uitdijende universum van The Walking Dead.

De nieuwe serie zal de reis en het liefdesverhaal van de personages Rick Grimes en Michonne voortzetten. Lincoln en Gurira, die actief betrokken zijn geweest bij het bedenken van het vervolg van het verhaal van hun personages. Scott M. Gimple, Chief Content Officer van The Walking Dead Universe, zal optreden als showrunner van de serie, die in 2023 met zes afleveringen zal beginnen. Lincoln en Gurira zijn beide uitvoerende producenten. De eerder aangekondigde trilogie van films rond Grimes is gecanceld.

"Dit is een moment waarop de fans van The Walking Dead hebben gewacht sinds Rick verdween en Michonne op een zoektocht is gegaan om hem te vinden", vertelde Dan McDermott, president van entertainment en AMC Studios. "Rick en Michonne zijn twee van mijn favoriete personages en Danai en Andy zijn twee van mijn favoriete mensen," vulde Gimple aan. “Met hen samenwerken blijft een droom die uitkomt. Wij drieën, samen met een geweldig team van TWD all stars, werken aan een waanzinnig liefdesverhaal dat het lange, lange wachten waard is.”

“Dit is de meest buitengewone reis geweest die Rick Grimes in het beste deel van een decennium heeft gemaakt. De vriendschappen die ik onderweg heb gemaakt, zijn diep en blijvend, dus het is passend dat ik eindelijk het verhaal kan voltooien met Danai en Scott en de rest van de TWD-familie. Ik ben zo opgewonden om terug te keren naar het scherm als Rick, hereniging met Danai als Michonne, en de fans een episch liefdesverhaal te brengen om toe te voegen aan het Walking Dead Universe.” Gurira zei: "Michonne en deze TWD-familie hebben zoveel voor me betekend, en om de reis van deze geliefde personages, samen met Scott en Andy, zowel creatief als voor de camera voort te zetten, en The Walking Dead-fans iets heel speciaals te brengen, is gewoon glorieus. Ik kan niet wachten om de katana weer op te pakken.”

De nieuwe spin-off serie presenteert een episch liefdesverhaal van twee personages die zijn veranderd door een veranderde wereld. Op afstand gehouden door een onstuitbare kracht. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden... En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden in een plaats en situatie die ze nooit eerder hebben gekend? Zijn het vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Overwinnaars? Leven ze zonder elkaar, of zullen ze ontdekken dat ook zij wandelende doden zijn?

Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
27 jul 2022 13:54 -
Een gelimiteerde serie is beter dan drie heuse bioscoopfilms. Er zijn denk ik weinig mensen die geld willen neerleggen voor een bioskaartje voor een Rick Grimes-film, laat staan zelfs drie. Ik dacht al eerder dat die drie films er niet meer zouden komen. Rick is al jaren uit de serie, dus een filmtrilogie zou sowieso als mosterd na de maaltijd komen. Nee, zes afleveringen om de boel nog mooi af te ronden tussen Rick en Michonne is prima zo.
Reageer
avatar_antimidant
11 aug 2022 18:09 -
Prima acteur. Ik zou geen enkele moeite hebben met Rick Grimes-films.
Ik heb er zeker geld voor over deze acteur in de verfilming(en) van The Walking Dead te aanschouwen.
Reageer