Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

AMC bestelt sciencefiction spin-off Orphan Black: Echoes

AMC neemt kijkers mee terug naar de wereld die voor het eerst te zien was in Orphan Black. AMC Networks heeft een spin-off besteld van de serie; Orphan Black: Echoes. Het eerste seizoen met tien afleveringen komt volgend jaar uit.
AMC heeft in een persbericht meer onthuld over de aankomende serie.

“AMC Networks heeft vandaag aangekondigd dat Orphan Black: Echoes, een langverwachte nieuwe serie die zich afspeelt in de wereld van de historische serie Orphan Black, in 2023 op AMC+ en de lineaire netwerken van het bedrijf zal verschijnen. Anna Fishko ( Pieces of Her, The Society, Fear the Walking Dead) is bedenker, schrijver, showrunner en uitvoerend producent samen met John Fawcett, de mede-maker van de originele serie die ook zeventien afleveringen regisseerde in alle vijf seizoenen, als regisseur en uitvoerend producent. David Fortier en Ivan Schneeberg, uitvoerend producenten van Boat Rocker van de originele Orphan Black-serie, keren terug als uitvoerend producenten van de nieuwe serie. Katie O'Connell Marsh, Nick Nantell en Kerry Appleyard zullen ook uitvoerend produceren voor Boat Rocker.

De nieuwe Orphan Black speelt zich af in de nabije toekomst en duikt diep in de verkenning van de wetenschappelijke manipulatie van het menselijk bestaan. Het volgt een groep vrouwen terwijl ze zich een weg banen in elkaars leven en beginnen aan een spannende reis, het mysterie van hun identiteit ontrafelen en een hartverscheurend verhaal van liefde en verraad onthullen.

" Orphan Black had een opmerkelijke run op BBC America, trok miljoenen toegewijde en zeer betrokken fans, geboeid door een slim en meeslepend verhaal met een Emmy-winnende uitvoering van Tatiana Maslany," zei Dan McDermott, president van entertainment en AMC Studios voor AMC-netwerken. "We kunnen niet wachten om er weer in te duiken met Anna, John en onze partners bij Boat Rocker en een geheel nieuwe versie van deze rijke wereld af te leveren die de #CloneClub waardig is."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
BlackBiker 15 april 2022, 14:33
Ik wil eerst zien welke kant het verhaal op gaat voor ik al of niet enthousiast wordt. Want door de laatste alinea krijgt het wat mij betreft de schijn van een uitmelk actie.
Orphan Black dreef heel sterk op het acteerwerk van Maslany. Die doet nu niet mee. Dus is het afwachten wat het wordt.
Log in om een reactie achter te laten