Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

That 70's Show spin-off That 90's Show besteld door Netflix

Netflix heeft formeel groen licht gegeven voor That 90's Show, een vervolg op Bonnie Turner en Terry Turner's hit That 70's Show.

Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp zullen in de spin-off hun respectievelijke rollen als Red Forman en Kitty Forman hernemen. Ze zullen samen met de makers, That 70's Show alum Gregg Mettler — die optreedt als showrunner, uitvoerend produceren.


Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith

That 90's Show speelt zich af in Wisconsin in 1995 en volgt Leia Forman, dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon), die haar grootouders voor de zomer bezoekt en een band aangaat met een nieuwe generatie Point Place-kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red. Seks, drugs en rock-'n-roll gaan nooit dood, het verandert alleen van kleding.

Er zijn geen deals gesloten met andere That 70's Show- castleden voor de nieuwe serie, maar de verwachting is dat een aantal van hen - waaronder Grace, Prepon en Ashton Kutcher - gastoptredens zullen krijgen. That '90s Show, opgepikt voor tien afleveringen, wordt ook uitvoerend geproduceerd door Marcy Carsey en Tom Werner onder de Carsey-Werner Company, die That 70's Show en zijn uitloper That 80's Show produceerde.


That 70's Show

Roddels over een nieuwe incarnatie van That 70's Show sijpelt al jaren door. Netflix was vooral enthousiast over het idee vanwege het grote aantal kijkers dat That 70's Show op het platform trok. That 70's Show werd van 1998 tot 2006 in acht seizoenen op Fox uitgezonden. Grace, Prepon, Kutcher, Mila Kunis, Danny Masterson, Laura Wilmer Valderrama en Lisa Robin Kelly speelden vanaf 17 mei 1976 in de sitcom die zich richtte op het leven van een groep van zes tienervrienden die in het fictieve Point Place, Wisconsin woonden. tot 31 december 1979. Rupp en Smith leidden de oudere cast van de show en stalen vaak scènes waarin ze speelden.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst