Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

On My Block spin-off serie Freeridge besteld door Netflix

Netflix 's On My Block maakt zich op voor de start van het vierde en laatste seizoen op 4 oktober, maar het universum breidt zich uit met de spin-off-serie Freeridge .
De streamer onthulde dat de nieuwe, door vrouwen aangedreven YA-komedie een nieuwe groep vrienden zal volgen uit de titulaire fictieve stad Californië waar On My Block zich afspeelt, die al dan niet een dodelijke vloek heeft losgelaten die een onvergetelijk avontuur inluidt.

Lauren Lungerich (foto), Eddie Gonzalez en Jeremy Haft — die samen On My Block hebben gemaakt — zullen opnieuw samenwerken in Freeridge met de toevoeging van Jamie Uyeshiro en Jamie Dooner .



Uyeshiro, Gonzalez en Haft zullen optreden als co-creators, co-showrunners en uitvoerende producenten. Lungerich en Dooner zijn co-bedenkers en uitvoerende producenten.

"Enkele van de beste opmerkingen die we over On My Block hebben gehoord, waren van fans die ons vertelden dat ze zich gezien en vertegenwoordigd voelden," zeiden Uyeshiro, Gonzalez en Haft. "Terwijl we aan Freeridge beginnen, een meer door vrouwen gedreven serie, zullen we blijven investeren in authentieke personages die ons gepassioneerde publiek vertegenwoordigen... Oh, en er kunnen kabouters zijn."

De eerste drie seizoenen van On My Block zijn nu te streamen via Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten