Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Spin-off The Boys krijgt groen licht van Amazon

Amazon Studios heeft formeel groen licht gegeven voor een YA-spin-off van het voor een Emmy genomineerde superheldendrama The Boys, geproduceerd door Sony Pictures Television.
Michele Fazekas en Tara Butters zijn aan boord gekomen om te dienen als showrunners en uitvoerende producenten van de nog titelloze serie, die het grootste deel van de belangrijkste cast verzamelde in afwachting van de serievolgorde.

Zoals eerder aangekondigd, zullen Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Reina Hardesty en Maddie Phillips jonge superhelden vertolken op de show die zich afspeelt in Amerika's enige college, exclusief voor jongvolwassen superhelden (gerund door Vought International). De naamloze The Boys spin-off wordt beschreven als een oneerbiedige, R-rated serie die de levens van hormonale, competitieve Supes verkent terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen en strijden om de beste contracten in de beste steden. Het is deels een college-show, deels Hunger Games - met het hart, de satire en het ranzige van The Boys.

“Net zoals Mork & Mindy, een spin-off van Happy Days – wat een krankzinnig en waar feit is – zal onze spin-off bestaan ​​in het Vought Cinematic Universe, maar toch een geheel eigen toon en stijl hebben. Het is onze kijk op een universiteitsserie, met een ensemble van fascinerende, gecompliceerde en soms dodelijke Young Supes', zegt uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke (foto) van The Boys . “Michele en Tara zijn ijskoude genieën, we vinden het geweldig dat ze dit schip besturen, en we zijn Sony en Amazon dankbaar voor de kans. We houden van deze serie en kunnen niet wachten tot je hem ziet. Ook Baywatch Nights is een spin-off van Baywatch en had vampiers. Vampiers!”



The Boys , die dit jaar een Emmy-nominatie voor Outstanding Drama Series kregen, heeft onlangs de productie van seizoen drie afgerond. De premièredatum op Prime Video is nog niet aangekondigd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten