Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Adam Devine speelt hoofdrol in spin-off serie van Pitch Perfect

Peacock heeft een rechtstreeks tot-serie-order overhandigd aan een tv-spin-off van Pitch Perfect.
Adam Devine (foto), die in de eerste twee Pitch Perfect-films speelde, zal de hoofdrol gaan spelen in de serie en zal opnieuw in zijn rol als Bumper Allen kruipen, de vocale schurk die fans graag verafschuwen.



De serie komt van Universal Television en wordt geproduceerd door Elizabeth Banks (foto), die in de films speelde en de films produceerde en de tweede film regisseerde.



Het volgt Devine's Bumper Allen, enkele jaren nadat kijkers hem in de films zagen, terwijl hij naar Duitsland verhuist om zijn muziek carrière nieuw leven in te blazen wanneer één van zijn nummers groot wordt in Berlijn.

De films, die meer dan $ 600 miljoen opbrachten, werden gelanceerd in 2012 en volgden de a capella-groep van Barden University, The Barden Bellas, die het tegen een andere a capella-groep van hun universiteit opnam om Nationals te winnen.

"Onze aankomende Pitch Perfect-serie is een ander voorbeeld van de ongeëvenaarde synergie die NBCUniversal kan uitbreiden met onze uitgebreide IP-bibliotheek", zegt Susan Rovner, voorzitter, Entertainment Content, NBCUniversal Television and Streaming. “Toen we de kans zagen om een ​​serie van Pitch Perfect te maken met Elizabeth Banks, Max Handelman en Paul Brooks plus meer klassiekers voor oorwormen waar superfans van kunnen genieten, grepen we het aan. En als klap op de vuurpijl hebben we het geluk dat Adam Devine de hoofdrol speelt in de serie en fans de eigenzinnige, lachwekkende gevoeligheid brengt waar ze zo van hielden in de filmfranchise.

"We zijn zo blij dat we de kans hebben om de geliefde Universal Pictures-franchise Pitch Perfect naar het kleine scherm te brengen en de hilarische en onderscheidende personages in deze met muziek gevulde wereld te ontdekken", voegt Erin Underhill, President, Universal Television toe. “We hebben het geluk om samen te werken met de getalenteerde Elizabeth Banks, Max Handelman en Paul Brooks, die de iconische films produceerden; de uitzonderlijk grappige en gedenkwaardige Adam Devine; en Megan Amram, wiens slimme bewerking van Pitch Perfect ervoor zorgt dat het publiek hardop lacht en met de voeten tikt.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
DAVE2804 23 september 2021, 11:40
"Onze aankomende Pitch Perfect-serie is een ander voorbeeld van de ongeëvenaarde synergie die NBCUniversal kan uitbreiden met onze uitgebreide IP-bibliotheek", zegt Susan Rovner, voorzitter, Entertainment Content, NBCUniversal Television and Streaming.

Ik lees: "Wij bij NBCUniversal hebben echt geen flauw idee meer hoe we een originele, succesvolle nieuwe serie kunnen ontwikkelen dus grijpen we lekker terug op een franchise uit onze IP-bibliotheek die we hopelijk nog verder kunnen uitmelken" zegt Susan Rovner, voorzitter, Entertainment Content, NBCUniversal Television and Streaming.

En Erin Underhill, President, Universal Television voegt o.a. toe: " ... en Megan Amram, wiens slimme bewerking van Pitch Perfect ervoor zorgt dat het publiek hardop lacht en met de voeten tikt.”

Ik lach me helemaal suf als ik dit soort uitspraken lees. De manier waarop die lui praten is echt volkomen absurd. Mhm ... nu ik erover nadenk: dáár zouden ze eens een leuke comedyserie over moeten maken :)
Log in om een reactie achter te laten