Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

DC Universe groeit bij HBO Max

Batman spin-off serie gericht op de Penguin in de maak bij HBO Max en meer DC-gerelateerde projecten in de maak.
De streamer heeft al een hele reeks DC-gerelateerde projecten in de maak, sommige met serie-orders en andere in ontwikkeling, waaronder een spin-off van Batman en een door JJ Abrams-uitvoerend geproduceerde versie van Madame X en Constantine. HBO Max werkt nu ook aan een serie over de klassieke Batman-vijand Penguin.

Het project bevindt zich in een vroeg stadium van ontwikkeling en wordt geproduceerd door het Batman- duo Dylan Clark en Matt Reeves. Het komt van Reeves' 6th and Idaho, Dylan Clark Productions, DC Entertainment en Warner Bros. Television. Het wordt beschreven als een 'Scarface- achtige' serie over de opkomst van het Penguin-personage.

11395 PenguinColin Farrell als Penguin in The Batman - Warner Bros / Trailer

The Penguin, ook wel bekend als Oswald Chesterfield Cobblepot, is een keurige maffiabaas en een van Batmans belangrijkste schurken. Het personage is gespeeld door Danny DeVito in Batman Returns en Robin Lord Taylor (foto) in Gotham. Colin Farrell is klaar om hem te spelen in The Batman-film die in maart 2022 zal uitkomen. Farrell zal naar verwachting de hoofdrol gaan spelen in de serie.



Het Penguin-ontwikkelingsproject voegt zich bij de Joe Barton-showrun-serie, die zich ook in Gotham afspeelt. HBO Max gaf dat project afgelopen zomer een serietoezegging. eeves zei afgelopen zomer dat deze serie een prequel is van zijn Batman Year Two-film, met de serie die zich afspeelt in Batman Year One wanneer een "gemaskerde burgerwacht... de stad begint te ontwrichten." De serie gaat in op de corruptie van de stad die vele jaren teruggaat en wordt verteld vanuit het oogpunt van een corrupte agent.

HBO Max weigerde commentaar te geven.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
JanWillemK 14 september 2021, 15:11
Kom maar op!
BlackBiker
BlackBiker 14 september 2021, 15:42
DC nu ook bij HBO? En CW heeft al zo'n hoop DC series.
Enfin, hoe dan ook, de DC en Marvel koeien geven kennelijk nog genoeg melk om maar door te gaan. Ik ben echt benieuwd wanneer het tipping point komt dat mensen echt klaar beginnen te raken met dit genre. Ik ben het in elk geval al.

Ik vond Gotham nog wel een leuke origin story voor zowel The Bat als Pinguin en heb echt geen behoefte aan nog zo'n serie die het allemaal net iets anders weer over gaat doen. De ideeën armoede straalt er weer van af.
Log in om een reactie achter te laten