Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

DC Universe groeit bij HBO Max

Batman spin-off serie gericht op de Penguin in de maak bij HBO Max en meer DC-gerelateerde projecten in de maak.

De streamer heeft al een hele reeks DC-gerelateerde projecten in de maak, sommige met serie-orders en andere in ontwikkeling, waaronder een spin-off van Batman en een door JJ Abrams-uitvoerend geproduceerde versie van Madame X en Constantine. HBO Max werkt nu ook aan een serie over de klassieke Batman-vijand Penguin.

Het project bevindt zich in een vroeg stadium van ontwikkeling en wordt geproduceerd door het Batman- duo Dylan Clark en Matt Reeves. Het komt van Reeves' 6th and Idaho, Dylan Clark Productions, DC Entertainment en Warner Bros. Television. Het wordt beschreven als een 'Scarface- achtige' serie over de opkomst van het Penguin-personage.

11395 PenguinColin Farrell als Penguin in The Batman - Warner Bros / Trailer

The Penguin, ook wel bekend als Oswald Chesterfield Cobblepot, is een keurige maffiabaas en een van Batmans belangrijkste schurken. Het personage is gespeeld door Danny DeVito in Batman Returns en Robin Lord Taylor (foto) in Gotham. Colin Farrell is klaar om hem te spelen in The Batman-film die in maart 2022 zal uitkomen. Farrell zal naar verwachting de hoofdrol gaan spelen in de serie.



Het Penguin-ontwikkelingsproject voegt zich bij de Joe Barton-showrun-serie, die zich ook in Gotham afspeelt. HBO Max gaf dat project afgelopen zomer een serietoezegging. eeves zei afgelopen zomer dat deze serie een prequel is van zijn Batman Year Two-film, met de serie die zich afspeelt in Batman Year One wanneer een "gemaskerde burgerwacht... de stad begint te ontwrichten." De serie gaat in op de corruptie van de stad die vele jaren teruggaat en wordt verteld vanuit het oogpunt van een corrupte agent.

HBO Max weigerde commentaar te geven.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
14 Sep 2021 15:11 -
Kom maar op!
Reageer
avatar_BlackBiker
14 Sep 2021 15:42 -
DC nu ook bij HBO? En CW heeft al zo'n hoop DC series.
Enfin, hoe dan ook, de DC en Marvel koeien geven kennelijk nog genoeg melk om maar door te gaan. Ik ben echt benieuwd wanneer het tipping point komt dat mensen echt klaar beginnen te raken met dit genre. Ik ben het in elk geval al.

Ik vond Gotham nog wel een leuke origin story voor zowel The Bat als Pinguin en heb echt geen behoefte aan nog zo'n serie die het allemaal net iets anders weer over gaat doen. De ideeën armoede straalt er weer van af.
Reageer

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Gisteren, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Gisteren, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Gisteren, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Gisteren, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03