Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Bridgerton krijgt spin-off

Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.

De gelimiteerde serie wordt geschreven door Shonda Rhimes. Queen Charlotte is een personage dat niet voorkomt in de Julia Quinn-romans waarop de serie is gebaseerd, dus dit wordt nieuwe inhoud voor fans van de serie.

Queen Charlotte, gespeeld door Golda Rosheuvel, werd al snel een favoriet bij de fans en één van de doorbraakpersonages van Bridgerton . De spin-off zal ook de verhalen vertellen van de jonge Violet Bridgerton en Lady Danbury.Bela Bajaria, Netflix-hoofd van wereldwijde tv, sprak ook over de prequel: “Veel kijkers kenden het verhaal van koningin Charlotte nog niet totdat Bridgerton haar tot leven bracht, en ik ben heel blij dat deze nieuwe serie haar verhaal en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden . Shonda en haar team bouwen zorgvuldig het Bridgerton- universum uit, zodat ze kunnen blijven presteren, voor de fans, met dezelfde kwaliteit en stijl waar ze van houden. En door nu alle komende seizoenen te plannen en voor te bereiden, hopen we ook een tempo aan te houden dat zelfs de meest onverzadigbare kijkers volledig tevreden zal houden. "Een premièredatum voor deze nieuwe, nog titelloze, serie wordt op een later tijdstip bepaald.
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00