Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilotaflevering Tom Swift verschijnt volgende maand

Pilotaflevering Tom Swift verschijnt volgende maand

De pilotaflevering van Tom Swift, de spin-off van Nancy Drew (2019), wordt volgende maand uitgezonden als een aflevering van het tweede seizoen van Nancy Drew (2019).
Tom Swift is een spin-off van de serie Nancy Drew (2019). De pilot aflevering van Tom Swift zal 12 mei worden uitgezonden als een aflevering van het tweede seizoen van Nancy Drew (2019). Tian Richards (The Quad) zal de rol van Tom Swift vervullen in de pilot aflevering. De aflevering die dient als pilot heet The Celestial Visitor. De mogelijke spin-off is afkomstig van Josh Schwartz (Nancy Drew (2019)) en Stephanie Savage (Nancy Drew (2019)). Afgelopen oktober werd al bekend dat The CW bezig is met deze serie.

Tom Swift volgt de avonturen van een zwarte, homoseksuele miljardair-uitvinder die na de schokkende verdwijning van zijn vader in een wereld van sciencefiction-samenzwering en onverklaarbare verschijnselen wordt geduwd. Tom gaat op zoektocht om de waarheid te ontrafelen, waarbij hij het comfort van zijn gebruikelijke levensstijl achter zich moet laten. Toms missies vereisen zijn genialiteit en talent voor innovatie, geleid door liefde, romantiek, vriendschap en de mysteries van het universum die nog niet zijn opgelost.


Tian Richards
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten