Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
To All the Boys spin-off serie in aantocht

To All the Boys spin-off serie in aantocht

Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Wie dacht dat Netflix na het maken van drie films al klaar was met de To All the Boys reeks, heeft het mis. Naar verluidt wordt er door Awesomeness en ACE Entertainment voor Netflix aan een spin-off serie van de To All the Boys films gewerkt. De films zijn gebaseerd op de boeken van Jenny Han, die zal dienen als schrijver en uitvoerend producent van de mogelijkeserie. Han zal samen met Siobhan Vivian (Little Einsteins) het script voor de pilot schrijven.

De drie films draaien om het liefdesleven van Lara Jean, de middelste van de Covey-zussen. In de serie is het de beurt aan Kitty, de jongste van de drie zussen. De spin-off zal namelijk haar zoektocht naar de ware liefde volgen. Anna Cathcart (Odd Squad) speelt in de films de rol van Kitty. Voor de serie zal ze terug keren in haar rol. De serie klinkt al goed uitgedacht, maar het is alleen nog wachten op een bevestiging van Netflix.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten