Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

To All the Boys spin-off serie in aantocht

Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.

Wie dacht dat Netflix na het maken van drie films al klaar was met de To All the Boys reeks, heeft het mis. Naar verluidt wordt er door Awesomeness en ACE Entertainment voor Netflix aan een spin-off serie van de To All the Boys films gewerkt. De films zijn gebaseerd op de boeken van Jenny Han, die zal dienen als schrijver en uitvoerend producent van de mogelijkeserie. Han zal samen met Siobhan Vivian (Little Einsteins) het script voor de pilot schrijven.

De drie films draaien om het liefdesleven van Lara Jean, de middelste van de Covey-zussen. In de serie is het de beurt aan Kitty, de jongste van de drie zussen. De spin-off zal namelijk haar zoektocht naar de ware liefde volgen. Anna Cathcart (Odd Squad) speelt in de films de rol van Kitty. Voor de serie zal ze terug keren in haar rol. De serie klinkt al goed uitgedacht, maar het is alleen nog wachten op een bevestiging van Netflix.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00