Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Taylor Sheridan maakt Yellowstone prequel Y: 1883 voor Paramount+

Onder een nieuwe grote deal van Taylor Sheridan (Yellowstone (2018) zal hij onder andere voor Paramount+ de prequel Y: 1883 ontwikkelen.

Taylor Sheridan (Yellowstone (2018) heeft een grote nieuwe deal gesloten met ViacomCBS en MTV Entertainment Group. Naar verluidt is de deal van Sheridan voor vijf jaar gesloten en zal het om een bedrag met negen nullen gaan. Het verwachte succes van de deal kan 150 miljoen dollar opleveren. Dat zou van Sheridan een van de best betaalde showrunners in de televisie wereld maken. Onder deze deal zal hij vele nieuwe series ontwikkelen, waaronder de prequel van Yellowstone (2018) genaamd Y: 1883. Hij maakt de prequel voor Paramount+. Er wordt verwacht dat Y: 1883 daar later dit jaar in première gaat.

Y: 1883 volgt de familie Dutton terwijl ze op reis zijn door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika gaan. De familie ontvluchtte de armoede voor een betere toekomst in het beloofde land van Amerika: Montana. Het is een grimmige hervertelling van de westerse expansie.


Taylor Sheridan
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Vandaag, 18:00
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00