Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Taylor Sheridan maakt Yellowstone prequel Y: 1883 voor Paramount+

Taylor Sheridan maakt Yellowstone prequel Y: 1883 voor Paramount+

Onder een nieuwe grote deal van Taylor Sheridan (Yellowstone (2018) zal hij onder andere voor Paramount+ de prequel Y: 1883 ontwikkelen.
Taylor Sheridan (Yellowstone (2018) heeft een grote nieuwe deal gesloten met ViacomCBS en MTV Entertainment Group. Naar verluidt is de deal van Sheridan voor vijf jaar gesloten en zal het om een bedrag met negen nullen gaan. Het verwachte succes van de deal kan 150 miljoen dollar opleveren. Dat zou van Sheridan een van de best betaalde showrunners in de televisie wereld maken. Onder deze deal zal hij vele nieuwe series ontwikkelen, waaronder de prequel van Yellowstone (2018) genaamd Y: 1883. Hij maakt de prequel voor Paramount+. Er wordt verwacht dat Y: 1883 daar later dit jaar in première gaat.

Y: 1883 volgt de familie Dutton terwijl ze op reis zijn door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika gaan. De familie ontvluchtte de armoede voor een betere toekomst in het beloofde land van Amerika: Montana. Het is een grimmige hervertelling van de westerse expansie.


Taylor Sheridan
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten