Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Remake van Britse tijdreis-komedie in de maak bij ABC

De schrijver van A Black Lady Sketch Show, Lauren Ashley Smith, zal de Amerikaanse remake van Timewasters gaan schrijven en uitvoerend produceren.
De één camera-komedie komt van CBS Studios en ABC ontwikkelt de remake van ITV's jazzkomedie Timewasters. Timewasters werd gemaakt door Daniel Lawrence Taylor, die er ook in speelde, en liep twee seizoenen op ITV2 in Groot-Brittannië . Het werd in 2018 genomineerd voor een BAFTA voor Best Scripted Comedy naast Michaela Coel's Chewing Gum en Sharon Horgan en Rob Delaney's Catastrophe , evenals de winnaar van de BBC-mockumentary This Country , dat een remake krijgt bij FOX .



De Amerikaanse aanpassing zal draaien om vier zwarte New Yorkers in de twintig die per ongeluk in het jaar 1926 terechtkomen, ondanks dat ze niet enthousiast zijn over en niet toegerust zijn voor tijdreizen. De serie volgt de vaak onhandige pogingen van het viertal om te overleven en te gedijen in de Harlem Renaissance, terwijl het onderzoekt wat het betekent om zwart te zijn in 2021, wat het betekent om zwart te zijn in 1926 en de unieke ervaring van zwart zijn in beide perioden.

Het ABC-project heeft nog geen titel en het is nog niet bekend hoe de cast eruit komt te zien of wanneer de opnames zullen beginnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten