Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX werkt niet verder aan Empire spin-off

FOX heeft besloten niet door te gaan met de eerder dit jaar aangekondigde Empire spin-off, toch is er nog wel een kans dat de spin-off er komt.

Eerder dit jaar werd bekend dat Taraji P. Henson (Person of Interest) samen met Christine Conley (Prison Break) een spin-off van Empire zal gaan maken voor FOX. De spin-off zou draaien om het personage Cookie Lyon, die gespeeld word door Taraji P. Henson. FOX heeft besloten de spin-off niet door te zetten.

Dat betekend niet dat de er helemaal geen kans meer is voor de serie. Naar verluidt zal de serie eventueel overgenomen door ABC of Hulu. De originele serie werd zes seizoenen lang uitgezonden bij FOX. Dit jaar ging het laatste seizoen in première, maar vanwege het coronavirus hebben de makers de serie niet het gehoopte einde kunnen geven.


Taraji P. Henson
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst