Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt Fantasy Island reboot serie

FOX heeft de reboot van Fantasy Island besteld. De serie is afkomstig van Liz Craft en Sarah Fain (The 100), Sony Pictures TV en Gemstone Studios.

Liz Craft en Sarah Fain (The 100) hebben de serie Fantasy Island geschreven. De serie zal volgend jaar in de zomer in première gaan, een exacte premièredatum is nog niet bekend. Pictures TV en Gemstone Studios zullen samen met Fox Entertainment verantwoordlijk zijn voor de productie.

De reboot zal net als het origineel semi-anthologisch zijn, met een aantal hoofdpersonages die op het eiland wonen en nieuwe personages met een nieuw verhaal per aflevering. De originele serie Fantasy Island werd van 1977 tot 1984 uitgezonden bij ABC. Daarnaast liep er een gelijknamige serie (Fantasy Island (1998)) van 1998 tot 1999 bij ABC, die in 2015 een pilot aflevering bestelde van de reboot.


Fantasy Island
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
17 dec 2020 16:06 -
Als deze nieuwe serie dezelfde richting op gaat als de Blumberg film van eerder dit jaar, dan zie ik dit wel zitten!
Zo niet, dan zie ik de meerwaarde van deze reboot niet echt. Dan is het oude wijn in nieuwe zakken.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00