Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sony Pictures Television werkt aan Amerikaanse versie van de Italiaanse serie Doc

Sony Pictures Television heeft de internationale verkoop rechten van Doc verkregen, daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Amerikaanse aanpassing.

Sony Pictures Television werkt aan een serie die gebaseerd wordt op de Italiaanse medische dramaserie Doc: Nelle Tue Mani van Lux Vide. Dit plan valt onder een deal, die Sony Pictures Television ook de rechten geeft om de Italiaanse serie internationaal te verkopen.

In de Italiaanse serie speelt Luca Argentero (Sirene) dokter Andrea Fanti, die ernstig hersenletsel oploot waardoor hij 12 jaar van zijn leven uit zijn geheugen verliest. Doc: Nelle Tue Mani ging begin dit jaar in première bij Rai-1 en was de best bekeken serie op Italiaanse televisie van de afgelopen dertien jaar.

Mike Wald van Sony Pictures Television zei het volgende over de serie: "We kunnen niet wachten om dit Italiaanse origineel op de wereldmarkt te brengen en samen te werken met partners over de hele wereld, ook hier in de VS, om lokale aanpassingen te ontwikkelen."


Luca Argentero
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2