Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Boys spin-off in productie bij Amazon

The Boys spin-off in productie bij Amazon

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
The Boys ging in 2019 in première bij Amazon Prime Video. Ondertussen is het tweede seizoen een aantal weken geleden ook in première gegaan. Amazon is nog lang niet klaar met de superhelden serie, die een groot succes is bij de streamingdienst. Nog voor de première van het tweede seizoen werd The Boys vernieuwd met een derde en nu is er bekend gemaakt dat Amazon werkt aan een spin-off van The Boys.

Craig Rosenberg (Preacher) schrijft de pilot van de spin-off, hij heeft ook meegewerkt aan de scenarios van The Boys. Rosenberg zal daarnaast dienen als showrunner en uitvoerend producent. Eric Kripke (Supernatural), bedenker van The Boys, zal ook dienen als uitvoerend producent van de spin-off. Amazon Studios and Sony Pictures Television zullen de serie produceren.

The Boys werd gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Garth Ennis en Darick Robertson en volgt superhelden die hun superkrachten misbruiken. De Spin-off zal zich afspelen op de enige school in Amerika die speciaal voor jongvolwassen superhelden is. Vought International beheert de school, waar hormonale en competitieve jonge superhelden strijden om de beste contracten in de beste steden. Terwijl ze strijden hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten