Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ bestelt een reboot van Doogie Howser, M.D.

Disney+ bestelt een reboot van Doogie Howser, M.D.

Disney+ heeft een reboot van de Amerikaanse dramaserie Doogie Howser, M.D. uit 1989 besteld. De reboot wordt in 2021 verwacht op op de streamingdiesnt.
Doogie Howser, M.D. ging in 1989 in première bij ABC. De dramaserie werd uiteindelijk in 1993 na vier seizoenen beëindigd. Disney+ heeft nu een reboot, met de werktitel Doogie Kameāloha, M.D, besteld. De streamingdienst heeft in totaal tien afleveringen besteld. De reboot is afkomstig van Kourtney Kang (How I Met Your Mother) en wordt in 2021 verwacht op Disney+.

Doogie Kameāloha, M.D speelt zich af op Hawaï en zal draaien om Lahela ‘Doogie’ Kameāloha, een zestien jarig meisjes. Ze moet de balans vinden tussen haar ontluikende medische carrière en haar leven als tiener. Haar Ierse moeder, die ook haar leidinggevende in het ziekenhuis is en haar Hawaiiaanse vader, die worstelt met het feit dat Lahela niet langer zijn kleine meisjes is, helpen haar met haar zoektocht. De originele serie volgt Doogie Howser (Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother), ook een wonderkind die op zijn zestiende een volleerde dokter is en zijn professionele carrière moet combineren met het leven van een opgroeiende tiener.


Neil Patrick Harris (midden) destijds als Doogie Howser
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten