Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Starz bestelt Power spin-off Power Book IV: Force

Power Book IV: Force is de derde spin-off van de Amerikaanse misdaadserie Power die Starz heeft besteld. De eerste spin-off gaat binnenkort in première.

In Power Book IV: Force draait het verhaal om Tommy Egan, die New York voorgoed achter zich laat. Net als in de originele serie Power zal Joseph Sikora (Ozark) de rol van Tommy Egan spelen. Starz heeft de plannen voor het vierde en vijfde boek omgedraaid. In eerste instantie zou Power Book V: Force draaien om Tommy Egan. Naar verluidt zal Power Book V nu Influence, de ondertitel van het vierde boek, als ondertitel krijgen en draaien om Rashad Tate.


Joseph Sikora

Het is nog niet bekend wanneer Power Book IV: Force in première gaat. De serie is de derde spin-off van de originele serie Power, die in 2019 met een zesde seizoen werd beëindigd. De eerste spin-off van Power, Power Book II: Ghost, werd vorig jaar juli aangekondigd en gaat 6 september in première bij Starz. Het netwerk heeft ook al Power Book III : Raising Kanan besteld, die draait om het personage Kanan Stark.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
04 sep 2020 13:24 -
Tof. Lijkt me wel wat.
Reageer
avatar_JanWillemK
04 sep 2020 19:18 -
Dit is gelijk ook de enige spinoff die ik eventueel zou kijken. Tommy was een baas.
Reageer

Laatste nieuws

Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Vandaag, 15:00
Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van The Resident, dat nog geen startdatum heeft, krijgt er een castlid bij. Conrad Ricamora zal Dr. Jake Wong gaan spelen.
Vandaag, 13:00
1
Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease? We kunnen nu melden dat de eerder aangekondigde spin-off Grease: Rydell High een nieuwe naam heeft en gaat verhuizen.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00