Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 50

Weekoverzicht 50

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 10 tot en met 16 december voor je op een rijtje gezet.

Algemeen Serienieuws


Kerst met de Kuijpers


Vrijdag startte op Videoland de kerstserie Kerst met de Kuijpers. De vijfdelige serie gaat over een familie die, zoals elk jaar, samen kerst viert. Maar de zoons hebben er dit jaar niet echt zin in.

MijnSerie Podcast


Vanaf nu heeft MijnSerie ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl

The Walking Dead


Frank Darabont, de medebedenker van hitserie The Walking Dead, sleept zender AMC voor de rechter. Hij eist een schadevergoeding van 280 miljoen dollar omdat hij niet het bedrag zou krijgen waar hij als medebedenker recht op heeft.

Datums Series


The Bridge (2011)


The Bridge (2011) is een Deense/Zweedse misdaadserie van de zender SVT. Er zijn vier seizoenen gemaakt, waarvan het vierde in 2018 verscheen.

How to Get Away with Murder


How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. De serie ging in première in september 2014.

Magnum, P.I.


Veronica brengt in januari de remake van de beroemde Amerikaanse serie Magnum, P.I.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Nieuwe Series


Bad Influencer


De winnaar van de 3LAB Serie Contest is vrijdagavond bekendgemaakt in VondelCS Amsterdam. Het project Bad Influencer heeft gewonnen en wordt uitgewerkt tot een volledige dramaserie voor NPO 3.

The Last Spy


NBC werkt aan de ontwikkeling van de dramaserie The Last Spy. David Guggenheim, bekend van Designated Survivor, schrijft en leidt het project, samen met The Amazing Spider Man-regisseur Marc Webb.

Ninja Nanny


Met tegenzin verhuist puber Hunter naar het bekakte Gooidorp. Ze voelt zich een enorme outsider tussen de bitcherige hockeymeisjes. Tot overmaat van ramp zit ze ook nog eens opgescheept met een strenge nanny.

Queen Sono


Netflix heeft aangekondigd een spionageserie in Afrika te gaan maken. Het is de eerste keer dat de streamingdienst met eigen materiaal uit dat continent komt.

Zeven kleine criminelen


Theo Maassen en Anniek Pheifer krijgen een rol in de nieuwe jeugdserie Zeven kleine criminelen die vanaf zondag 17 maart 2019 te zien is op NPO Zapp.

Vernieuwde Series


Goliath


Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016. Er is besloten dat er een derde seizoen zal komen.

Modern Family


Modern Family, de komedieserie van ABC, krijgt zo goed als zeker een elfde seizoen.

Afleveringen


The CW


The CW heeft de afgelopen dagen een cross-over in de Arrowverse vertoond met als titel Elseworlds. Dit keer was het een drie-serie cross-over tussen Arrow, The Flash (2014) en Supergirl.

Stranger Things


Netflix heeft een teaser uitgebracht voor het derde seizoen van de Amerikaanse serie Stranger Things. De video geeft een voorproefje van de titels van de acht afleveringen die 2019 zullen verschijnen.

Casting Nieuws


A Letter to the King


De cast van A Letter To The King, de Netflix-adaptatie van Brief voor de koning, is bekend. Naast Britse acteurs spelen ook de Nederlandse acteurs Yorick van Wageningen en Gijs Blom rollen in de verfilming van het boek van Tonke Dragt.

Kijkcijfers Series


Netflix


Het jaar is nog niet om, maar Netflix heeft nu al bekend gemaakt welke Netflix Originals de langste ‘viewing time’ van 2018 hebben, in de periode van januari tot en met november.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


hayu


De video-on-demand dienst hayu is nu ook in Nederland beschikbaar. De dienst van NBC Universal International biedt ruim 6.000 afleveringen aan series.

Nominaties en Prijzen


SAG Awards


De 25ste Screen Actors Guild Awards worden in januari 2019 uitgereikt. Woensdag 12 december zijn de genomineerden onthuld en ook is nu bekend wie de avond in januari aan elkaar gaat praten.

Overlijdensberichten


Rob DesHotel


Rob DesHotel, de schrijver en producent die werkte aan Buffy the Vampire Slayer, That 70's Show, True Blood, Mike & Molly en meest recent Man with a Plan, is overleden. Hij was 52.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Brooklyn Nine-Nine


Het zesde seizoen van de komische politieserie Brooklyn Nine-Nine gaat 10 januari van start bij NBC. Er is een trailer verschenen.

Doctor Who


Dit jaar komt er geen kerstspecial maar een nieuwjaarsspecial van Doctor Who. Die zal op 1 januari 2019 worden uitgezonden en heet Who's Year's Day special. Er is een trailer verschenen.

Marvel’s The Punisher


Er is nog geen exacte datum voor de lancering in Nederland, maar Netflix heeft gemeld dat het tweede seizoen van Marvel's The Punisher in januari 2019 van start gaat.

A Series of Unfortunate Events


Het laatste seizoen van de avonturenserie A Series of Unfortunate Events is vanaf 1 januari 2019 bij Netflix te zien.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Netflix lijkt voorlopig onverslaanbaar
Netflix heeft inmiddels 137 miljoen abonnees en investeert enorme bedragen in eigen producties. Daarmee is de streamingdienst vrijwel onverslaanbaar geworden.

Afgelopen weekend te zien (15/16 december)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon gaan zien.

Kijkcijfers: Week 49


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 3 tot en met 9 december in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 18 december kans op het eerste seizoen van State of Happiness.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht december 2018 die in week 51 van start of in première zullen gaan.

-

Vrijdag 21 december


Diablero – Serie première (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten